شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 174
ديروز : 147
ماه : 25861
سال جاری : 869249
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332698
 
تاریخ : شنبه 14 آذر 1394     |     کد : 21423

استاندار آذربایجان‌شرقی:

برای توسعه صادرات برنامه‌ای مدون داشته باشیم

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی پیش آمده و رفع تحریم‌ها و حل مشکلات بانکی و امکان انتقال پول، لازم است برای توسعه صادرات برنامه‌ای مدون داشته باشیم.

دكتراسماعیل جبارزاده در حاشیه بیست و یکمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی با محوریت توسعه اقتصاد ملی در دوران پساتحریم، طی گفت‌و‌گو با خبرنگاران، در خصوص برنامه‌های استان در بحث صادرات، اظهار داشت: با توجه به وضعیت اقتصادی پیش آمده و حل مشکلات بانکی و امکان انتقال پول، لازم است برای توسعه صادرات برنامه‌ای مدون داشته باشیم که همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در این رابطه است.

وی با بیان اینکه کشورهای همسایه با فاصله کم می‌توانند بازار خوبی برای ما باشند، افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان آذربایجان‌شرقی در خصوص دارا بودن مرز مشترک با سه کشور نخجوان و جمهوری آذربایجان و ارمنستان و نزدیکی به صورت فاصله کم با عراق و شمال عراق، بنا داریم این چهار کشور را از لحاظ مایحتاج تامین کنیم.

جبارزاده ادامه داد: بر این اساس، در خصوص بازار عراق برنامه‌ ویژه‌ای داریم و سعی می‌کنیم مایحتاج مردم عراق را تامین کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی، در ادامه با اشاره به ظرفیت بازارهای جمهوری آذربایجان، اضافه کرد: از طریق بازار آذربایجان سعی خواهیم کرد، ارتباطات تجاری را با کشورهای حوزه قفقاز و روسیه ایجاد کنیم.

وی، با بیان اینکه برای ورود به بازار کشورهای هدف بررسی‌های مقدماتی انجام شده و مذاکرات سیاسی در حال انجام است، تصریح کرد: در همایش امروز با توجه به حضور وزیر صنعت و معدن و تجارت، امیدواریم مراحل اجرایی این کار فراهم شود تا بر این اساس، واحدهای استانی بتوانند در سال‌جاری و سال‌های بعد با یک جهش مضاعفي،  وارد بازارهای جدید شوند.

جبارزاده، با بیان اینکه باید در سال 95 برای توسعه روابط تجاری با کشورهای همسایه آماده بوده و در این زمینه امیدواریم شاهد حضور بخش خصوصی باشیم، خاطرنشان کرد: ما به عنوان مدیریت استان و نماینده دولت آماده هر گونه همکاری با واحدهای تولیدی هستیم، تا در بحث توسعه صادرات غیرنفتی که اساس و پایه اقتصاد مقاومتی است بتوانیم دین خودمان را به کشور و اقتصاد و ایجاد اشتغال برای تولید بیشتر برای صادرات، ادا کنیم.

گفتني است، بیست و یکمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی به منظور بررسی اقتصاد ایران در دوران پساتحریم و راهکارهای بهبود فضای کسب و کار صبح امروز در تبریز با حضور مسئولان تراز اول کشوری، گشایش یافت.

 


نوشته شده در   شنبه 14 آذر 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir