شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 0
ديروز : 636
ماه : 9764
سال جاری : 873290
تعدا مطالب : 13444
كل : 3337266
 
تاریخ : پنجشنبه 24 دي 1394     |     کد : 21904

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری تاکید کرد:

مهلت 6 ماهه به مرغداری‌های غیرمجاز استان

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای مرغداری گوشتی غیرمجاز در استان، گفت: به واحدهای غیرمجاز 6 ماه مهلت داده می‌شود تا برای کسب مجوز اقدام کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به فعالیت برخی واحدهای مرغداری گوشتی غیرمجاز در استان، گفت: به واحدهای غیرمجاز 6 ماه مهلت داده می‌شود تا برای کسب مجوز اقدام کنند.

احمد محمدزاده در نشست ستاد تنظیم بازار استان در خصوص مدیریت بهتر برای تنظیم بازار، اظهار داشت: در مرحله اول پیش از تنظیم بازار، مسئله تولید دارای اهمیت بوده و باید بحث تولید مدیریت، تنظیم و ساماندهی شود.

وی با بیان این که امید داریم همه ما مدافع سلامت جامعه باشیم، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب در همه مسائل باید مدیریت و نظارت از اساس و ابتدای کار وجود داشته باشد.

محمدزاده در ادامه با تاکید بر اجرای قانون افزود: اجرای قانون مهم‌ترین مسئله در همه مراحل بوده و بر همین اساس خروجی چنین نشست‌هایی باید اجرای قانون باشد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری آذربایجان‌شرقی با تاکید به بحث استانداردسازی محصولات کشاورزی، گفت: اگر محصول استانداردسازی نشود برای صادرات هم نمی‌شود کاری کرد و موفق نخواهیم بود، بر همین اساس باید شرایط و مولفه‌های استانداردسازی در تولید محصولات رعایت شود.

وی در ادامه با اشاره به خریداری محصولات استاندارد از سوی وزارت کشاورزی، گفت: وجود چنین مسئله‌ای به نوعی یکی از اهرم‌های استانداردسازی محسوب می‌شود و باید مورد توجه قرار گیرد.

محمدزاده با اشاره به فعالیت برخی واحدهای مرغداری گوشتی غیرمجاز در استان، گفت: با توجه به اهمیت این موضوع برای تنظیم بازار و سلامت جامعه، به واحدهای غیرمجاز 6 ماه مهلت داده می‌شود تا برای کسب مجوز اقدام کنند در غیر این صورت پس از اتمام مهلت مقرر بر اساس قانون برخورد می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عرضه محصولات کشاورزی در نمایشگاه‌های عرضه محصولات، گفت: در این خصوص با همکاری شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز میادین عرضه محصولات کشاورزی در چند ماه آتی هشت مورد به بهره‌برداری می‌رسد.


نوشته شده در   پنجشنبه 24 دي 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir