شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 41
ديروز : 118
ماه : 25748
سال جاری : 868983
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332418
 
تاریخ : يکشنبه 11 بهمن 1394     |     کد : 22068

معاون عمرانی استاندار:

قانون، سرلوحه کار شهرداری‌ها باشد/ از تخلفات چشم‌پوشی نمی‌کنیم

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: قانون باید سرلوحه کار شهرداری ها باشد و منافع عمومی در این مجموعه ها بر منافع شخصی افراد برتری داشته باشد چرا که اولین تخلّف از قانون آخرین تخلف به شمار خواهد رفت.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: قانون باید سرلوحه کار شهرداری ها باشد و منافع عمومی در این مجموعه ها بر منافع شخصی افراد برتری داشته باشد چرا که اولین تخلف از قانون آخرین تخلف به شمار خواهد رفت.

مهندس محمدصادق پورمهدی در آیین معارفه شهردار جدید مرند، افزود: در برخورد با تخلفات شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی و دستگاه‌های مختلف هیچ‌گونه اغماضی نداشته‌ایم و احکام متعددی با هدف سالم‌سازی نظام اداری صادر شده است.

وی، مدیریت شهرداری را نیازمند تعامل با همه دستگاه های اجرایی و دولتی دانست و افزود: دوری جستن از گروه های سیاسی و پرهیز از عملکرد سیاسی یکی دیگر از اصول کاری شهردار است.

پورمهدی با بیان این که دولت عزم خود را برای مبارزه با مفاسد اداری جزم کرده است، گفت: مدیران دستگاه ها قبل از اینکه نهادهای امنیتی و قوه قضاییه بر زیرمجموعه آنها رسیدگی کنند باید با تخلف های اداری زیرمجموعه خود مقابله کنند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی شهرداری مرند را به چابک سازی و برون سپاری فعالیت های عمرانی فراخواند و افزود: شهرداری مرند مجاز به افزودن نیروهای جدید در قالب های مشاوره و غیره نیست و توجه اصلی شهرداری مرند باید به پروژه های نیمه تمام شهر معطوف شود.

پورمهدی از کمک 60 میلیارد ریالی دولت در9 ماهه اخیر به شهرداری مرند خبر داد و گفت: دولت برای کمک به شهرداری مرند جهت پرداخت بدهی های خود طبق چارچوب قانونی آمادگی دارد.

وی مرند را یکی از شهرستان های مهم استان دانست و گفت: مرند پتانسیل بالایی جهت توسعه روزافزون دارد و توسعه این شهرستان به توسعه استان کمک می کند.

فرماندار مرند نیز با اشاره به اتفاقات اخیر شهرداری مرند و آسیب رسیدن به اعتماد مردم نسبت به مجموعه مدیریتی شهرستان بیان کرد: وظیفه اساسی شورا و شهردار جدید احیای اعتماد خدشه دار مردم است.

تقی کرمی افزود: تنها راه موثر اعتماد سازی دوباره مجموعه شهرداری مرند، ارتباط مستمر با مردم و ارائه خدمات بی منّت است.

وی شهرداری را ویترین خدمتی نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه تمامی مراکز تجاری، صنعتی، رفاهی و فرهنگی در مرکز شهرستان متمرکز شده است و مردم همیشه به مرکز مراجعه می کنند، عملکرد شهرداری با مورد سنجش قرارگرفتن توسط مردم می تواند نشانگر عملکرد همه دستگاه های دولتی و اجرایی باشد.

وی افزود: شهردار جدید وام دار هیچ گروه یا شخص خاصی نیست بلکه فقط وام دار همشهریان مرندی است و باید در راستای خدمت به آنها تلاش کند.

در این جلسه ' رسول حسین زاده ' که سابقه نائب رئیسی و عضویت در شورای اسلامی شهر جلفا، شهرداری جلفا و مدیریت امور حقوقی سازمان منطقه آزاد ارس را دارد به عنوان شهردار جدید مرند معرفی شد.



نوشته شده در   يکشنبه 11 بهمن 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir