شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 174
ديروز : 147
ماه : 25861
سال جاری : 869249
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332698
 
تاریخ : پنجشنبه 20 اسفند 1394     |     کد : 22510

استاندار آذربایجان شرقی:

تمام شهرهای استان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند

استاندار آذربایجان شرقی گفت: امروز در سایه وحدت و همدلی مدیران دستگاه‌ها و نهادها، همه شهرهای استان تبدیل به کارگاه عمرانی شده و ثمره این وحدت و همدلی پروژه‌هایی است که در جای‌جای استان تقدیم مردم بزرگوار می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: امروز در سایه وحدت و همدلی مدیران دستگاه‌ها و نهادها، همه شهرهای استان تبدیل به کارگاه عمرانی شده و ثمره این وحدت و همدلی پروژه‌هایی است که در جای‌جای استان تقدیم مردم بزرگوار می‌شود.

دکتر اسماعیل جبارزاده در مراسم افتتاح ساختمان پایانه مسافربری مرکزی تبریز، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای آماده‌سازی شهر تبریز برای میزبانی از گردشگران در سال 2018، اظهار داشت: به نمایندگی از دولت تدبیر و امید از مدیران شهرداری و شورای شهر تبریز قدردانی می‌کنم و امیدوارم سال 95 با گشایش‌هایی که صورت خواهد گرفت سال بهتر و شکوفاتری برای تبریز باشد.

وی با اشاره به تنگاهای مالی دولت، خاطرنشان کرد: این مشکلات در شهرداری‌ها هم حاکم است، اما با همت ستودنی مدیران شهری تبریز هر چند ماه یک پروژه مهم در این شهر به بهره‌برداری می‌رسد.

جبارزاده گفت: متاسفانه پروژه‌های مهم ما در سال‌های وفور درآمدهای نفتی متوقف مانده بود، اما با همت مدیران در دولت تدبیر و امید این پروژه‌ها یکی پس از دیگری تقدیم مردم بزرگوار استان می‌شود.

وی افزود: مقدمات اجرای آزادراه تبریز- بازرگان با حمایت‌های وزیر راه و شهرسازی در حال نهایی شدن است و امیدواریم با دستور ایشان در سال 95 احداث این آزادراه را آغاز کنیم.

جبارزاده اضافه کرد: برای پروژه‌های دیگر مانند راه‌آهن تبریز- میانه و بزرگراه تبریز- اهر هم در سفر هیات دولت به استان اعتبار خوبی تخصیص یافت و پیمانکاران این پروژه‌ها با وجود محدودیت‌های مالی با تمام توان در حال فعالیت هستند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین از حضور وزیر راه و شهرسازی در افتتاح پایانه مسافربری مرکزی تبریز قدردانی کرد و گفت: دکتر آخوندی را یک آذربایجانی می‌دانیم و علاقمندیم ایشان در موفقیت‌های استان در کنار ما باشند.


نوشته شده در   پنجشنبه 20 اسفند 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir