شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 12
ديروز : 147
ماه : 25699
سال جاری : 869087
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332536
 
تاریخ : سه شنبه 22 تير 1395     |     کد : 23357

اولین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان هوراند در سال 95 برگزار شد

فرماندار هوراند گفت: فعال سازی ستاد مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اولویت دار، از اهداف اصلی کارگروه اجتماعی و فرهنگی است.

فرماندار هوراند گفت: فعال سازی ستاد مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اولویت دار، از اهداف اصلی کارگروه اجتماعی و فرهنگی است.

زین‌العابدین مردانیان در اولین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان هوراند با اشاره به معضل اعتیاد و طلاق به عنوان دو آسیب اجتماعی قابل بحث در جلسات کارگروه و انجام اقدامات مؤثر برای کاهش آنها، اظهار نمود: هرچند معضل اعتیاد از بُعد تخصصی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد، اما نگاهی به آمار مبتلایان به اعتیاد در سنین پایین، زنگ خطر را برای مسئولان و خانواده‌ها به صدا درآورده است.

فرماندار هوراند در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص معضل اجتماعی طلاق، اظهار نمود: یکی از دلایل طلاق اگر دلیل اقتصادی باشد، دلایل دیگری نیز در افزایش این آسیب اجتماعی، دخالت دارند.

وی افزود: یکی دیگر از دلایل طلاق نقش حمایتی والدین است که بسیار آسیب زاست؛ والدین به جای مسئولیت پذیر کردن جوانان، با حمایت‌های خود آنان را در کودکی نگه می‌دارند و این امر زمینه ساز فرار جوانان از مسئولیت است؛ از دلایل دیگر معضل طلاق این است که جوانان، ازدواج را مساوی با برخورداری از تمام نعمات زندگی می‌دانند؛ اما باید یاد بگیرند که تشکیل زندگی برای قبول مسئولیت و اتمام آسایش در منزل پدری است.

فرماندار هوراند  حقوق شهروندی را از موضوعات مورد تأکید در دولت تدبیر و امید دانست و افزود: هرچند در برخی حوزه‌ها شاید نتوان خدمات درخور - بنا به محدودیت‌ منابع مالی - ارائه نمود؛ لکن، ارباب رجوع را با خوشرویی و رفتار ‌مناسب، باید مورد تکریم قرار داد. رعایت حال ارباب رجوع، رصد رفتارهای زیرمجموعه با ارباب رجوع با هدف اصلاح رفتار کارکنان و ... از مواردی بود که فرماندار هوراند در باب تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق شهروندی، مورد تأکید قرار داد.

فرماندار هوراند در خصوص عفاف و حجاب یادآور شد:عفاف و حجاب از جمله تکالیفی است که خداوند متعال بر بندگان خود واجب دانسته و از باب وظیفه و سیاستگذاری، ما نیز در مسیر ترویج و تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب حرکت می‌کنیم.




نوشته شده در   سه شنبه 22 تير 1395  توسط   روابط عمومی فرمانداری هوراند   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir