شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 122
ديروز : 147
ماه : 25809
سال جاری : 869197
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332646
 
تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1395     |     کد : 24591

استاندار آذربایجان شرقی:

گفتمان‌سازی اقتصاد مقامتی مطالبه عمومی است

استاندار آذربایجان شرقی، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را یکی از مطالبات عمومی مردم و مسوولان برشمرد و تشریح کرد: طبق بررسی های صورت گرفته در شش ماهه سپری شده از سال جاری توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان بیش از نیمی از اهداف پیش بینی شده محقق شده است.

استاندار آذربایجان شرقی، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را یکی از مطالبات عمومی مردم و مسوولان برشمرد و تشریح کرد: طبق بررسی های صورت گرفته در شش ماهه سپری شده از سال جاری توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان بیش از نیمی از اهداف پیش بینی شده محقق شده است.

دکتر اسماعیل جبارزاده در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی برگزار شد، با تاکید بر ادامه پیگیری این ستاد تا وصول تمامی برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان، نسبت به عملیاتی شدن تمامی این اهداف ابراز امیدواری کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های نخبگان در امر گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی گفت: ائمه جمعه و جماعات می توانند در امر فرهنگ سازی و اطلاع رسانی سیاست های اقتصاد مقاومتی نقش موثری ایفا کنند.

وی با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی به عنوان یکی از برنامه های مسولان ارشد در راستای آشنایی هرچه بیشتر با موانع تولید، تشریح کرد: از مجموع یک هزار و 200 واحد بازدید شده در سطح استان، به مشکلات مالی بیش از 350 واحد از طریق معرفی به بانک ها جهت اخذ تسهیلات رسیدگی شده است.

جبارزاده با اشاره به جلسات فشرده مدیران استان و ارایه گزارش عملکرد دستگاه ها در ارتباط با اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: پایان عملکرد سال در موضوع اقتصاد مقاومتی، 22 بهمن سال جاری و ارایه گزارش عملکرد سال 'اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل'، 29 بهمن ماه در محضر مقام معظم رهبری در دیدار سالانه ی مردم آذربایجان شرقی با ایشان خواهد بود.

نایب رییس شورای فرهنگ عمومی استان، با برشمردن بخشی از فعالیت های انجام شده در موضوع گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، عملکرد دستگاه ها در این زمینه را ستود و برگسترش فعالیت ها در این زمینه تاکید کرد.


نوشته شده در   سه شنبه 18 آبان 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir