شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 51
ديروز : 707
ماه : 8690
سال جاری : 876733
تعدا مطالب : 13444
كل : 3340800
 
تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1395     |     کد : 24804

استاندار آذربایجان شرقی:

بهبود شیوه زندگی و افزایش شاخص‌های سلامت از اهداف مدیریت استان است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: یکی از اهداف سند تدبیر توسعه استان، بهبود شیوه زندگی و افزایش شاخص های سلامت در استان بود که خوشبختانه اقدام خوبی در این خصوص از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: یکی از اهداف سند تدبیر توسعه استان، بهبود شیوه زندگی و افزایش شاخص های سلامت در استان بود که خوشبختانه اقدام خوبی در این خصوص از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است.

دکتر اسماعیل جبارزاده در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، افزود: در گذشته آمارهای استانی در خصوص وضعیت سلامت شهروندان در استان وجود نداشت ولی امروز با تلاش دانشگاه علوم پزشکی تبریز عوامل پر خطر در استان مشخص شده است.

وی ادامه داد: مطالعاتی که در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی انجام شده بسیار جامع و مفید است و همه دستگاه ها موظفند برای عملیاتی کردن توصیه های این دانشگاه نسبت به فرهنگ سازی و تغییر عادات غلط شیوه زندگی مردم گام بردارند و منتظر ابلاغ و تامین بودجه نباشند.

جبارزاده اظهار کرد: هرآنچه که معاونت دانشگاه علوم پزشکی در جهت تحقق این برنامه انتظار دارند اعلام کنند تا به عنوان بخشنامه و دستورالعمل به تمامی دستگاه ها ابلاغ کنیم و همه دستگاه ها موطف هستند در این خصوص همکاری کنند.

وی با تاکید بر اینکه اگر نیروی انسانی سالم نداشته باشیم قطعا توسعه امکان پذیر نخواهد بود، گفت: باید با تمام توان برای تغییر شیوه زندگی و بهبود وضعیت سلامت مردم تلاش کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه همت و همدلی در استان بسیار بالاست، ادامه داد: تغییر و بهبود شیوه زندگی مردم جزو وظایف تمامی دستگاه هاست تا در زمان کوتاه شاهد این تغییر زندگی باشیم.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در استان و معرفی به بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات، گفت: تا به امروز 386 واحد تولیدی به صورت مستقیم و 422 واحد از طریق سایت بهین یاب برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند که توانسته اند تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه گزارشی از علل مختلف مرگ و میر در استان و برنامه های مختلف توسعه در حوزه سلامت ارایه کرد.


نوشته شده در   يکشنبه 14 آذر 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir