شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 152
ديروز : 147
ماه : 25839
سال جاری : 869227
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332676
 
تاریخ : پنجشنبه 23 دي 1395     |     کد : 25040

با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسوولان؛

مجلس بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مسجد جامع تبریز برگزار شد

مراسم بزرگداشت آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دیرین امام ورهبری پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) از سوی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان شرقی در مسجد جامع تبریز برگزار شد.

مراسم بزرگداشت آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و یار دیرین امام ورهبری پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) از سوی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار آذربایجان شرقی در مسجد جامع تبریز برگزار شد.

در این مراسم که با حضور گسترده قشرهای مختلف مردم و مسوولان، شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی، روحانیون و فرماندهان نظامی و انتظامی و دوستداران و علاقه مندان آیت‌الله هاشمی برگزار شد، شرکت‌کنندگان یاد و خاطره یار دیرین امام و همسنگر رهبری در دوران مبارزات انقلابی را گرامی داشتند.

در این مراسم حجت‌الاسلام حسینی در سخنانی آيت‌الله هاشمى رفسنجانى را نزدیک‌ترین شخص به امام و رهبری دانست و گفت: ایشان عمر پربركت خود را صرف اعتلاى نظام و انقلاب اسلامى كرده و با وجود سختی‌ها و شكنجه‌های بسیار دست از حمايت از انقلاب و رهبرى برنداشتند.

وى با بیان این که آيت‌الله هاشمى يار هميشگى انقلاب و رهبرى بود، گفت: رهبر انقلاب، هاشمی را تکیه‌گاه خود خواندند و تشییع باشکوه پیکر ایشان نیز نشان‌دهنده عمق رابطه آن مرحوم با مردم و رهبری بود.

سید جلال الدین حسینی افزود: ایشان حتی در زندان هم از فعالیت های علمی و تفسیر قران غافل نبود و در زندان 20 جلد تفسیر قران نوشته و علاوه بر آن فرهنگ قرآن را هم تالیف کردند.

وی با بیان اینکه همزمان با نهضت امام خمینی(ره)، هاشمی نیز فعالیت های سیاسی خود را آغاز کرد، ادامه داد: این بزرگمرد جان و مال خود را فدای انقلاب کرده و از اول در خدمت نظام، امام و رهبری بودند.

وی اضافه کرد: آقای هاشمی همواره روی دو نکته تاکید می کردند و آن اینکه ' من روی دو چیز معامله نمی کنم، یکی انقلاب و دیگری مقام رهبری'.


نوشته شده در   پنجشنبه 23 دي 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir