شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 152
ديروز : 147
ماه : 25839
سال جاری : 869227
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332676
 
تاریخ : سه شنبه 5 بهمن 1395     |     کد : 25176

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:

هدف اصلی کارگاه آموزشی غدیر دستیابی به آمادگی در مواقع بحرانی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: دست‌یابی به آمادگی و تمرین برای مواجهه موثر و بی درنگ در حوادث، هدف اصلی کارگاه آموزشی غدیر است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: دست‌یابی به آمادگی و تمرین برای مواجهه موثر و بی درنگ در حوادث، هدف اصلی کارگاه آموزشی غدیر است.

خلیل ساعی در مراسم افتتاحیه اولین دوره کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران آذربایجان شرقی در منطقه آزاد ارس، با تاکید بر ضرورت آموزش مدیران بحران شهرستان‌ها، گفت: در این کارگاه تلاش می کنیم نیروهای بحران و امدادی شهرستان های همجوار با همدیگر آشنا شوند تا در مواقع بحران بهترین همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به حضور 300 نفر از اعضای شورای مدیریت بحران شهرستان های اهر، هریس، شبستر، مراغه، مرند، هوراند، خداآفرین، جلفا، کلیبر و ورزقان در اولین دوره آموزشی، از برگزاری دوره های بعدی این کارگاه آموزشی در تبریز خبر داد.

ساعی ادامه داد: 10 سرفصل آموزشی با محوریت مدیریت بحران و با حضور 9 تن از اساتید برجسته کشوری و استانی در طی سه روز به شرکت کنندگان تدریس خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نظم و انضباط کاری و گروهی، عملکرد سریع و به موقع و حضورموثر در جلسات معیار ارزیابی گروه های شرکت کننده در این کارگاه خواهد بود و شرکت کنندگان به تمرین تعامل و همکاری با یکدیگر در مواقع بحرانی می پردازند.

ساعی افزود: مدیریت جستجو، نجات، آواربرداری، امنیت، اجساد، افکارعمومی، برف و کولاک و امداد جاده ای، مخاطرات حمل و نقل و پدافند غیرعامل از جمله محورهای کلیدی کارگاه آموزشی غدیر است.



نوشته شده در   سه شنبه 5 بهمن 1395  توسط   کاربر مهمان   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir