شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 162
ديروز : 147
ماه : 25849
سال جاری : 869237
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332686
 
تاریخ : يکشنبه 27 فروردين 1396     |     کد : 25773

استاندار آذربایجان شرقی:

دولت هیچ محدودیتی در کمک به سیل‌زدگان ندارد/ بازسازی مناطق آسیب‌دیده بلافاصله آغاز می‌شود

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دستور رییس جمهور بر تسریع در کمک‌رسانی به سیل‌زدگان استان و جبران خسارت‌ها و خرابی‌های به‌بارآمده، از آمادگی همه دستگاه‌های استان برای بازسازی مناطق سیل‌زده و کاهش آلام مصیبت‌دیدگان این حادثه خبر داد و گفت: مسئولان دولت اعلام کردند که هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به دستور رییس جمهور بر تسریع در کمک‌رسانی به سیل‌زدگان استان و جبران خسارت‌ها و خرابی‌های به‌بارآمده، از آمادگی همه دستگاه‌های استان برای بازسازی مناطق سیل‌زده و کاهش آلام مصیبت‌دیدگان این حادثه خبر داد و گفت: مسئولان دولت اعلام کردند که هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

دکتر اسماعیل جبارزاده در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به منظور بررسی آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده، اظهار کرد: روز گذشته در تماس تلفنی که دکتر روحانی با بنده داشت، ایشان بر جبران سریع خسارت‌ها و اصلاح خرابی‌های به‌بارآمده در اثر وقوع سیل در استان دستورهای اکید صادر کردند.

وی افزود: رییس جمهور همچنین هیأت ویژه‌ای را به سرپرستی وزیر نیرو به مناطق سیل‌زده استان اعزام کردند که این هیأت روز گذشته در این مناطق حضور یافت و وزیر نیرو هم در این بازدید اعلام کرد که دولت هیچ محدودیتی برای حل مشکلات سیل‌زدگان ندارد.

جبارزاده اضافه کرد: معاون اول رییس جمهور هم در تماسی که با ایشان داشتم تاکید کردند که دولت همه نیازهای مناطق سیل‌زده را تامین خواهد کرد و بازسازی این مناطق باید بلافاصله آغاز شود.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به بارندگی‌های شدید روزهای گذشته در نقاط مختلف استان، گفت: بر اساس پیش بینی های به موقع اداره کل هواشناسی، در سطح شهرستان ها، بخش ها و روستاهای استان آمادگی لازم ایجاد شده بود و اگر این تمهیدات صورت نمی گرفت میزان تلفات بیش از آن چیزی بود که امروز اتفاق افتاده است.

جبارزاده با قدردانی از یکایک مدیران استان که در طول دو روز گذشته با حضور به موقع در صحنه، این بحران را مدیریت کردند، گفت: همه سازمانها و نهادها به ویژه امدادگران هلال احمر، اورژانس و نیروی انتظامی و دستگاه های اجرایی ذیربط از همان ساعات اولیه وقوع حادثه برای امدادرسانی به آسیب دیدگان تلاش کردند.

وی افزود: بیشترین خسارت‌های حادثه در شهرستانهای آذرشهر و عجب شیر اتفاق افتاد و در سایر مناطق استان به ویژه در شهرستان تبریز و منطقه روستایی لیقوان به دلیل مدیریت صحیح و پیش بینی به موقعی که انجام گرفت از بروز مشکلات و خسارت های بیشتر و تلفات جانی جلوگیری شد.

جبارزاده همچنین از اصحاب رسانه و خبرنگاران در اطلاع رسانی به موقع از این حادثه قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه رسانه های استان با رعایت انصاف و اخلاق حرفه ای پا به پای مسئولان در صحنه بودند و خدا را شاکریم که این حادثه به نحو احسن مدیریت شد.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نوسازی تجهیزات اداره کل هواشناسی استان، این مهم را نیازمند تخصیص اعتبارات لازم دانست و گفت: هم اکنون 15 ایستگاه هواشناسی در استان فعال هستند اما 50 درصد از تاسیسات آنها به دلیل قدیمی بودن توان پاسخگویی ندارند.

وی همچنین در خصوص وضعیت اتاق مدیریت بحران استان، گفت: ساختمان و فضای فیزیکی این اتاق آماده است، اما برای تجهیز آن از جمله خرید دوربین های جاده ای نیازمند اعتبار ویژه هستیم، چرا که نصب هر دوربین حدود 150 میلیون تومان هزینه دارد و تامین این اعتبار از عهده اعتبارات استانی خارج است.

جبارزاده گفت: تا قبل از دولت یازدهم تنها دو دوربین جاده ای در استان نصب شده بود، اما در حال حاضر 70 دوربین جاده ای در جاده های استان نصب شده یا در حال نصب است و برای رصد کامل جاده های استان نیاز به دوربین های بیشتری داریم.

وی در خصوص لای‌روبی های انجام شده در مسیر رودخانه های استان نیز گفت: در راستای اجرای طرح های احیای دریاچه ارومیه بخش عمده ای از مسیرهای رودخانه های منطقه در سال گذشته لایروبی شده بود که این امر نقش مهمی در پیشگیری از خسارات بیشتر داشت.

گزارش مسئولان اجرایی

مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط نیز در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده و اقدامات انجام‌یافته برای امدادرسانی، جستجو و شناسایی جان‌باختگان و برآورد خسارت ارائه کردند.

فرماندار شهرستان تبریز گفت: 42 واحد مسکونی در روستای بیرق به دلیل تصرف حریم رودخانه در بارندگی روز جمعه دچار آسیب شدند.

رحیم شهرتی فر افزود: خوشبختانه با توجه به هشدارهای به‌موقع اداره کل هواشناسی و اطلاع‌رسانی جدی در خصوص احتمال سیل در تبریز خسارت جانی نداشتیم.

وی ادامه داد: پیگیری وضعیت آب در بالادست و مدیریت آن در حاشیه رودخانه مانع بروز حادثه و خسارت جانی در این شهرستان شد.

شهرتی فر اظهار کرد: تمامی کسانی که در روستای بیرق منازلشان دچار آسیب شده اسکان داده شدند.

وی اضافه کرد: در شهر تبریز در خیابان عباسی نیز ۵۰ واحد صدمه دید و ۵ واحد نیز به‌طور کامل تخریب شدند که خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

فرماندار شهرستان تبریز همچنین با اشاره به اینکه روستای بارانلو در محاصره آب با ارتفاع ۱.۵ متری قرار دارد گفت: توانستیم با مدیریت انجام شده و کمک از ابزار راه‌آهن از بروز حادثه به این روستا جلوگیری کنیم.

وی تأکید کرد: براثر بارندگی و سیلاب ۹۴۰ هکتار از مزارع و باغات تبریز به‌صورت جدی خسارت دیده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه بارش 2 روز گذشته باران در تبریز در طول 50 سال گذشته بی‌سابقه بود، گفت: دبی سیلابی که در روستای چنار اتفاق افتاد بالای 50 مترمکعب بر ثانیه بود که در 500 سال گذشته سابقه نداشت.

غلامرضا هاشمی افزود: به دنبال اطلاعیه هواشناسی در روز چهارشنبه هفته گذشته در سریع‌ترین زمان گروه مدیریت سیلاب در استان تشکیل و از مسیرهای خطرپذیر بازدید به عمل آمد و تمهیدات لازم انجام شد.

وی با اشاره به تأثیر این بارندگی‌ها در افزایش حجم آب دریاچه ارومیه، اظهار کرد: 110 مترمکعب آب در ثانیه به خاطر لایه روبی و بازگشایی مسیر آجی چای (تلخه رود) بدون هیچ مشکلی به دریاچه ارومیه تخلیه شد.

وی افزود: با توجه به بازگشایی‌های که رخ داده بود سیل در مسیر خود در حرکت بود و قربانی‌های این حادثه در مسیر آذرشهر به دلیل بی‌احتیاطی جان خود را از دست دادند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی گفت: سیلاب در شهرستان آذرشهر از روز پنجشنبه با دبی 35 مترمکعب بر ثانیه شروع شده بود که از بعدازظهر روز جمعه به 110 مترمکعب افزایش یافت.

وی ادامه داد: 22 کیلومتر از مسیر رودخانه‌های آذرشهر بازگشایی‌ شده بود و این رودخانه کشش این سیلاب را داشت و تنها به دلیل بی‌احتیاطی شاهد جان باختن عده‌ای از مردم بودیم.

هاشمی گفت: در شهرستان عجب‌شیر 25 میلی‌متر بارندگی داشتیم ولی افزایش دما باعث ذوب شدن برف در بالادست‌ها شد و دبی سیلابی که در روستای چنار اتفاق افتاد بالای 50 مترمکعب بود و موجب جان باختن تعدادی از هم استانی‌هایمان شد که در مسیر رودخانه مسکن داشتند.

وی همچنین اعلام کرد: سیل 2 روز گذشته در حدود 60 میلیارد ریال به تأسیسات این شرکت خسارت وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان شرقی نیز  با بیان اینکه به‌محض وقوع حادثه خطوط توزیع برق دچار آسیب شد، گفت: بارش باران و وقوع سیل در استان موجب قطعی برق 95 روستای استان شد که از نخستین ساعات وقوع حادثه برای برقراری برق تلاش کردیم.

یوسف سرافراز افزود: صبح روز شنبه نیز به دلیل طغیان رودخانه‌ها مجدداً خاموشی داشتیم که بلافاصله برای رفع مشکل اقدام لازم انجام شد.

وی تأکید کرد: نیروهای این شرکت در تمامی شهرستان‌ها پای کار هستند و با توجه به مشکل منابع مالی از بخش خصوصی نیز کمک و امنیت گرفتیم.

سرافراز با اشاره به خسارت‌های پیش‌آمده به تأسیسات شرکت توزیع برق استان ادامه داد: حدود ۵۰۰ میلیون تومان منابع برای رفع مشکلات نیاز است که باید برای تأمین برق پایدار کار اساسی انجام گیرد.

وی ادامه داد: عملیات احیا مقدم بر عملیات برآورد خسارت‌های وارده است به همین دلیل از همان نخستین لحظات وقوع حادثه عملیات احیا آغاز شد و از روز شنبه به صورت کارشناسی برآورد هزینه انجام می‌شود و تاکنون به‌صورت تقریبی یک میلیارد تومان برآورد شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 27 فروردين 1396  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir