شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 124
ديروز : 147
ماه : 25811
سال جاری : 869199
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332648
 
تاریخ : يکشنبه 15 مرداد 1396     |     کد : 26587

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان ‌شرقی تأکید کرد:

لزوم هم‌افزایی رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها/ مخالف شکایت از رسانه‌ها هستیم

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان ‌شرقی با تأکید بر لزوم افزایش ارتباط حرفه‌ای مدیران روابط عمومی و اصحاب رسانه، گفت: هر دو مجموعه باید در عین حفظ استقلال و جایگاه خود، در جهت حل مشکلات جامعه هم‌افزایی کنند.

سعید شبستری در نشست جمعی از مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان و اصحاب رسانه با عنوان "میز کاری رسانه و روابط عمومی"، با بیان اینکه رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها، لازم و ملزوم یکدیگر هستند، افزود: ایجاد فرهنگ مثبت‌اندیشی در بین مردم، سعه صدر و تحمل‌پذیری و تلطیف فضای جامعه از جمله وظایف خبرنگاران و رسانه‌هاست.

معاون استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از برخوردهای ناشایست با خبرنگاران و اصحاب رسانه انتقاد کرد و گفت: مخالف شکایت دستگاه‌های دولتی و غیردولتی از رسانه‌ها هستیم و به شدت به مدیران و روابط عمومی‌ها توصیه کرده‌ایم که نباید به این وادی وارد شوند، بلکه باید تعامل و همکاری با خبرنگاران و رسانه‌ها را در اولویت خود قرار دهند.

وی اظهار کرد: اگر رسانه احساس امنیت نکند دیگر نخواهد توانست به وظایف و تکالیف خود در بیان مشکلات و نقد ضعف‌ها و کمبودها عمل کند.

 وی با تأکید بر اینکه مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس شاخص‌های تخصصی حوزه خبر و رسانه انتخاب شوند، گفت: حضور مدیران متخصص در روابط عمومی می‌تواند باعث رشد و بالندگی دستگاه‌های اجرایی شوند و باید مدیران نیز به این مهم بیش از پیش توجه کنند.

شبستری، انتخاب افراد ضعیف برای روابط عمومی دستگاه‌ها را نشانه ضعف مدیران دانست و گفت: این گونه روابط عمومی ها اقدام به برقراری ارتباطات غیرمتعارف با خبرنگاران می‌کنند.

شبستری با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده ما مربوط به مدیریت در دستگاه‌هاست، اظهار کرد: مدیر باید به روابط عمومی اعتقاد داشته باشد و نقش روابط عمومی را بداند، در آن صورت افراد متخصص و باتجربه را برای این مسئولیت انتخاب می کند و مدیر شجاع، متخصص و قوی نیازی به برقراری ارتباطات غیرمتعارف با خبرنگاران و رسانه ها ندارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان ‌شرقی با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی فعالیت‌ها و ترویج فرهنگ عذرخواهی در بین مدیران دستگاه‌ها، یادآوری کرد: مدیران نباید از بیان ایرادها و اشکال‌های دستگاه خود از سوی خبرنگاران بترسند؛ مدیر قوی هیچ وقت به رسانه حمله نمی‌کند بلکه به علت بیان کمبودها و مشکلات، قدردان رسانه‌ها نیز هست.

وی، نبود سعه صدر در برخی از مدیران را دلیل برخوردهای ناشایست با خبرنگاران و رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران نیز نباید تنها به نقاط ضعف و کمبودها پرداخت کنند بلکه در کنار آن نقاط مثبت را نیز منعکس کنند.

شبستری اظهار کرد: از رسانه‌ها انتظار می‌رود قسمت پر لیوان را ببینند و تیترهای خود را مثبت انتخاب کنند و تنها کمبودها و مشکلات را برجسته نکنند.

وی افزود: خبرنگاران و رسانه‌ها نباید تلاش‌ها و زحمت‌های مدیران را نادیده بگیرند بلکه باید از نظر روانی و روحی به جامعه امید دهند و فضای مثبت در بین مردم ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه رکن اساسی برای امیدآفرینی، مثبت‌اندیشی و افزایش تعاملات در جامعه، رسانه‌ها و مطبوعات هستند، گفت: رسانه‌ها نباید به شایعات و برخی اخبار کم‌ارزش دامن بزنند و آنها را بزرگ کنند.

معاون استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: ایجاد فرهنگ مثبت‌اندیشی در بین مردم، سعه صدر و تحمل‌پذیری و تلطیف فضای جامعه از جمله وظایف خبرنگاران و رسانه‌هاست.

شبستری از رسانه‌ها، اصحاب مطبوعات و روابط عمومی خواست در این زمینه با همدیگر همکاری کنند.

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نیز در این جلسه با اشاره به آغاز جلسه کاری مشترک اصحاب رسانه و روابط عمومی و استمرار این نشست‌ها در طول سال، گفت: گسترش فعالیت‌های رسانه‌ای در استان با افزایش تعامل و همکاری روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه بر اساس منافع مشترک، یکی از مهم ترین اهداف تشکیل میز کاری رسانه و روابط عمومی است.
 
جواد آهنگری، با بیان اینکه اطلاع‌رسانی، تأثیرگذاری بر افکار عمومی، داشتن مخاطب و استفاده از فنون و ابزار مشابه، چهار فصل مشترک رسانه و روابط عمومی است، افزود: رسانه‌ها و روبط عمومی، مکمل یکدیگر هستند و بدون همکاری متقابل نمی‌توانند فعالیت‌های خود را پیش ببرند.  
 
وی همچنین عنوان کرد: تمامی اصحاب رسانه می‌توانند ایده‌ها و نظرات خود را در راستای کاربردی‌تر شدن هرچه بهتر و بیشتر در سایر نشست‌های رسانه و روابط عمومی مطرح کنند.

در این نشست جمعی از فعالان رسانه‌ای و مدیران روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی استان به تبیین مشکلات و چالش‌های موجود در زمینه تعامل فیمابین پرداختند.




 


نوشته شده در   يکشنبه 15 مرداد 1396  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir