شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 155
ديروز : 147
ماه : 25842
سال جاری : 869230
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332679
 
تاریخ : چهارشنبه 6 دي 1396     |     کد : 27428

استاندار آذربایجان ‌شرقی:

راه نجات جامعه از معضل بیکاری، تلفیق دانش و مهارت است

استاندار آذربایجان ‌شرقی با بیان اینکه راه نجات جامعه از معضل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان، تلفیق دانش و مهارت است، گفت: امروزه در بحث اشتغال، مهارت حرف اول را می‌زند.

دکتر مجید خدابخش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با موضوع بررسی وضعیت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای، اظهار کرد: اولویت ما ایجاد اشتغال است و برای ایجاد اشتغال، تنها نباید به نیروهای دانشگاهی متکی شویم، چرا که حوزه اشتغال بیشتر بر مهارت تکیه دارد تا علم.

وی با بیان اینکه در واحدهای صنعتی و کشاورزی مهارت حرف اول را می‌زند، افزود: در زمینه ایجاد اشتغال از بخش خدمات نباید غفلت کرد که دارای ظرفیت و تنوع بسیاری است؛ در حوزه گردشگری و تولید و فروش صنایع‌دستی نیز ظرفیت‌های وسیعی وجود دارد.

استاندار آذربایجان‌ شرقی تصریح کرد: امروز الگوی خرید و فروش تغییر یافته و شیوه‌های سنتی منسوخ شده است؛ باید با استفاده از فکر جوانان و ظرفیت فضای مجازی که تنوع زیادی هم دارد، به ایجاد اشتغال کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: پرداختن به امر مهارت‌آموزی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از سوی هر دستگاهی که باشد کاری ارزشمند است و اینکه 36 درصد از دانش‌آموزان استان در هنرستان‌ها مشغول تحصیل هستند خبر خوبی است.

خدابخش تأکید کرد: امروز باید شاغلان حوزه‌های مختلف، گواهینامه مهارت داشته باشند تا با مشکلاتی که امروز در محیط‌های کاری با آن روبه‌رو هستیم رفع شود.

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت خیران در توسعه و تجهیز هنرستان‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای، خواستار احصای مشکلات این بخش و انعکاس آن به جامعه خیران شد.

خدابخش بر پیگیری اختصاص کمک‌های دولتی به این امر نیز تأکید کرد و گفت: ضمن اینکه باید از فضاها و امکانات موجود به بهترین نحو استفاده کنیم، در عین حال برای جبران کمبودها نیز با سازمان برنامه و بودجه هماهنگی‌های لازم باید انجام شود.

جعفر پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هم در این نشست از اجرای برنامه‌هایی مثل آموزش حقوق شهروندی با همکاری شهرداری، توسعه مهارت‌های زندگی و ایجاد آمادگی برای تبریز 2018 یاد کرد و با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در مدارس استان از سال آینده، گفت: این موضوع، آموزش و پرورش را با چالش فضا، نیرو و تجهیزات مواجه کرده است؛ البته با توجه به پیش‌بینی‌هایی که داشتیم در استان کمترین نارسایی را در این زمینه احساس می‌کنیم.

 


نوشته شده در   چهارشنبه 6 دي 1396  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir