شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 162
ديروز : 147
ماه : 25849
سال جاری : 869237
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332686
 
تاریخ : چهارشنبه 23 خرداد 1397     |     کد : 28331

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:

استراتژی توسعه صنایع غذایی در استان تدوین و عملیاتی می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، با تأکید بر ایجاد الگو و مدل معین برای توسعه صنایع مختلف در سطح استان گفت: استراتژی توسعه صنایع غذایی در استان تدوین و عملیاتی می‌شود.

علی جهانگیری در نشست با مدیران انجمن صنایع غذایی و آشامیدنی و فعالان این عرصه از فرصت یک‌ماهه برای بررسی وضعیت موجود و احصای نقاط ضعف و قوت این صنعت خبر داد و گفت: انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر کمیته‌ای متشکل از نمایندگان انجمن صنایع غذایی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت تشکیل و نسبت به بررسی وضعیت موجود اقدامات لازم صورت گیرد.

وی افزود: با احصای شرایط موجود می‌توانیم ضمن پیدا کردن حلقه‌های مفقوده در زنجیره تأمین و توزیع صنایع غذایی، پروژه‌هایی را در این راستا تعریف و برای تحقق این برنامه‌ها سرمایه‌گذاران موردنیاز را جذب کنیم.

وی، خواستار توجه به جهت‌دهی منطقی و اصولی به فعالیت‌های اقتصادی شد و گفت: ما باید تلاش کنیم اقتصاد استان در یک چهارچوب مشخص و برنامه‌ریزی‌شده حرکت کند که این مهم همراهی جدی دولت و بخش خصوصی را طلب می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، با تأکید بر ضرورت ایجاد زنجیره تأمین صنایع غذایی و آشامیدنی در سطح استان اظهار کرد: استانداردسازی و بهبود فرایندهای در تولید محصولی باکیفیت بهتر و هزینه کمتر نقش اصلی را دارد ازاین‌رو با تعریف زنجیره تأمین و در نظر گرفتن پروسه‌ای از مزرعه تا سفره می‌تواند راه‌کار برون‌رفت از مشکلات پیش روی صنعت مواد غذایی در آینده باشد.

جهانگیری تدوین راهبردهای اقتصاد محور را از ملزومات تحقق زنجیره تأمین صنایع غذایی دانست و گفت: برای رسیدن به ارزش‌افزوده مورد نظر باید راهبردهای اقتصاد محور مورد تأکید قرار گیرد.
 


نوشته شده در   چهارشنبه 23 خرداد 1397  توسط   روابط عمومی منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir