شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 34
ديروز : 707
ماه : 8673
سال جاری : 876716
تعدا مطالب : 13444
كل : 3340783
 
تاریخ : چهارشنبه 30 خرداد 1397     |     کد : 28363

استاندار آذربایجان شرقی:

گردش مالی معادن در استان انجام شود/ ضرورت انتقال حساب‌های مس سونگون به بانک‌های استان

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه معادن مختلفی همچون خاک چینی، مس و طلا در این خطه وجود دارد، گفت: باید گردش مالی همه معادن موجود در خود استان و نه خارج از آن انجام شود.

دکتر مجید خدابخش در جلسه شورای معادن استان، در خصوص گردش مالی معدن مس سونگون اظهار داشت: روند انتقال حساب در این شرکت به دلیل نداشتن استقلال و وابسته بودن آن به شرکت ملی مس ایران، به کندی پیش می رود ولی باید انجام گیرد.

وی با اشاره به بند 4 ماده 43 قانون برنامه ششم توسعه ادامه داد: بر اساس این قانون باید حسابی توسط شرکت مس سونگون در استان تاسیس شود تا تمام درآمدهای شرکت از محل خرید و فروش به بانک های استان انتقال یابد و حساب های دفاتر مالی و مالیاتی نیز در همین استان مورد بررسی قرار گیرد.

خدابخش با تاکید بر ضرورت انتقال حساب های شرکت مس سونگون به آذربایجان شرقی گفت: این خواسته شورای معادن آذربایجان شرقی نیست، بلکه بر اساس قانون و آیین نامه ها باید اجرایی شود.

وی ادامه داد: شرکت مس سونگون 2 هزار میلیارد تومان فروش دارد که این رقم باید در بانک های استان گردش مالی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی یادآور شد: در غیر این صورت دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور می تواند این موضوع را به عنوان تخلف مورد توجه قرار دهد و پرونده تشکیل دهد.

وی با اشاره به اینکه صنایع پایین دستی باید زیر نظر مس سونگون راه اندازی شود، گفت: صنایع پایین دستی بیشتر از خود ذوب برای اشتغال و تولید ارزش افزوده دارد.

خدابخش با اشاره به وجود ذخایر عظیم معدنی نفلین سینیت در آذربایجان شرقی گفت: هشت میلیارد تن ذخایر معدنی در استان وجوددارد که 5 میلیارد تن آن نفلین سینیت است.

وی اضافه کرد: به دلیل نبود توجیه اقتصادی پروژه نفلین سینیت با 5 میلیارد تن ذخیره در زمین باقی مانده، لذا باید با تحقیقات دانش بنیان برای تبدیل به آن ارزش افزوده بالاتر و با محصولی غیر از آلومینا محصول دیگری را تولید کنیم که توجیه اقتصادی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه معادن نفلین سینیت می تواند یکی از محورهای مهم توسعه باشد، گفت: می توانیم از کمک های فنی و اعتباری برای تحقیق و توسعه در جهت ایجاد آلیاژهای جدید از این محصول معدنی اختصاص دهیم.

خدابخش با اشاره به اینکه ظرفیت معدنی نفلین سینیت برای استان ما بسیار مهم است ولی خیلی ها متوجه این موضوع نیستند، افزود: حاضریم پروژه ای برای بررسی روش های استفاده از نفلین سینیت تعریف وهزینه کنیم تا روش های جدیدی را بیابیم.
 


نوشته شده در   چهارشنبه 30 خرداد 1397  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir