شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 162
ديروز : 147
ماه : 25849
سال جاری : 869237
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332686
 
تاریخ : سه شنبه 16 مرداد 1397     |     کد : 28725

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:

تلاش رسانه‌ها برای شفاف‌سازی، مانع فساد اداری می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در آستانه روز خبرنگار، با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در تبریز، از زحمات و تلاش‌های خبرنگاران این خبرگزاری در انعکاس خدمات و دستاوردهای نظام و دولت قدردانی کرد.

علی جهانگیری در جمع صمیمی خبرنگاران ایرنا، از نقش مهم رسانه‌ها در شفاف‌سازی و جلوگیری از فساد اداری سخن گفت و با تاکید بر لزوم شفاف‌سازی عملکرد دستگاه‌های اداری، اظهار داشت: تلاش رسانه ها در راستای شفاف سازی از فساد مانع شده و کارآیی سازمان ها را ارتقا می دهد.

وی، شفاف‌سازی را نیازمند خبرنگاران حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیر دانست و گفت: آماده کمک به برگزاری دوره های آموزشی برای افزایش مهارت خبرنگاران هستیم.

جهانگیری با بیان اینکه شفاف سازی عملکرد مسئولان و مدیران نیازمند دانش تخصصی است، اظهار داشت: به خصوص در زمینه اخبار تخصصی نیاز به خبرنگاران حرفه ای و تحلیلگر بیشتر احساس می شود.

وی تاکید کرد: مدیران نباید خبرنگاران را مزاحم ببینند بلکه در راستای توسعه استان باید از علایق و جایگاه های خود بگذرند.

معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی پیشینه قوی در زمینه روزنامه نگاری و انتشار مطبوعات دارد، گفت: خبرنگاران باید از مجیزگویی و استفاده از رانت پرهیز کرده و حیثیت حرفه ای خود را پاس بدارند.

مدیرکل روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی هم با اعلام اینکه در 6 ماه گذشته 5 دوره آموزشی برای فعالان روابط عمومی ادارات و اهالی رسانه در استان برگزار شده است، بر باز آموزی خبرنگاران تاکید کرد.

جواد آهنگری با اشاره به اجرایی شدن قانون انتشار آزاد اطلاعات از سال گذشته، گفت: تمامی شهروندان حق دسترسی آسان به اطلاعات را دارند و در استانداری آذربایجان شرقی از تمامی ابزارهای رسانه ای برای انتشار اخبار جلسات و رویدادهای خبری استفاده می شود.
 


نوشته شده در   سه شنبه 16 مرداد 1397  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir