شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 57
ديروز : 111
ماه : 25438
سال جاری : 869398
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332870
 
تاریخ : جمعه 11 آبان 1397     |     کد : 29142

استاندار آذربایجان شرقی:

برگزاری نمایشگاه فناوری ربع رشیدی در شرایط تحریم ضرورت دارد

استاندار آذربایجان شرقی تأکید کرد: برگزاری نمایشگاه ربع رشیدی در شرایط تحریم ضرورت دارد و باید استقلال خود در بخش‌های مختلف را نشان دهیم.

دکتر مجید خدابخش با حضور در غرفه اطلاع‌رسانی ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، با بیان اینکه ضرورت دارد وابستگی به خارج از کشور را در صنایع مختلف به حداقل برسانیم، تصریح کرد: اکنون صنایع مختلف کشورمان همچون خودروسازی تا حدودی به خارج از کشور وابسته هستند، اما در صنایعی همچون تراکتورسازی با همت مدیران مجموعه تنها 7 الی 10 درصد وابستگی داریم.

وی افزود: صنایع و بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند از اید‌ه‌های ارائه شده در نمایشگاه ربع رشیدی برای کاهش وابستگی به کشورهای خارجی استقاده کنند.

خدابخش در خصوص ضرورت برگزاری نمایشگاه ربع رشیدی در شرایط کنونی، گفت: اکنون کشورمان در حال ورود از حوزه صنعت به بخش الکترونیکی است و معتقدم کشوری در این دوره گذر موفق می‌شود که به تکنولوژی جدید دست یافته و بتواند برای آن فضای کسب و کار ایجاد کند که چنین کشورهایی با عنوان «کشور توسعه یافته» شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ربع رشیدی وظیفه‌ی بسترسازی برای کشف تکنولوژی و کمک به ایجاد فضای کسب و کار را برعهده دارد، بیان کرد: یکی دیگر از وظایف نمایشگاه‌هایی نظیر ربع رشیدی، بازاریابی برای فناوری است. ضرورت دارد در قالب این نمایشگاه، صاحبان ایده و سرمایه‌گذاران به همدیگر وصل شوند.

خدابخش ادامه داد: امکان بازدید از تمامی شرکت‌های دانش بنیان و بررسی مشکلات آن‌ها وجود ندارد، اما نمایشگاه ربع رشیدی این فرصت را فراهم کرده تا طی چند روز مسئولان از این شرکت‌ها بازدید کرده و مشکلات هر کدام را بررسی کنند، از سوی دیگر سرمایه‌گذاران نیز با صاحبان ایده ارتباط برقرار می‌کنند.

استاندار آذربایجان شرفی با تأکید بر اینکه طرح‌های ارائه شده در ششمین دوره نمایشگاه ربع رشیدی بسیار ارزشمند هستند، خاطرنشان کرد: برای نمونه طرح «شبیه‌ساز رانندگی» یکی از طرح‌هایی بود که توجه مرا به خود جلب کرد، داوطلبان اخذ گواهینامه می‌توانند با استفاده از این دستگاه رانندگی یاد بگیرند که کاهش هزینه، کاهش مصرف منابع و ... را به دنبال دارد.

وی با اشار به دغدغه به حق جوانان به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی در خصوص اشتغال، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی ظرفیت چندانی برای به کارگیری فارغ التحصیلان نداشته و بنده از تمامی مردم دعوت می‌کنم از این نمایشگاه بازدید کرده و جوانانی که با سختی فراوان اشتغال زایی کرده‌اند را برای خود الگو قرار دهند؛ البته در این بین دولت وظیفه دارد فضای کسب و کار را به شکلی هدایت کند که جوانان ناامید نشده و شکست نخورند..
 


برچسب ها
نوشته شده در   جمعه 11 آبان 1397  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir