شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 124
ديروز : 147
ماه : 25811
سال جاری : 869199
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332648
 
تاریخ : پنجشنبه 16 اسفند 1397     |     کد : 30017

معاون اقتصادی رئیس جمهور:

پیشرفت اقتصاد ملی در گرو نفع خصوصی و مصلحت عمومی است

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: ترکیب نفع خصوصی و مصلحت عمومی راهگشای توسعه پایدار بوده و اقتصاد ملی را جلو می برد.

محمد نهاوندیان در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز، با اشاره به روح و فلسفه تشکیل اتاق بازرگانی افزود: دولت و بخش خصوصی در 2 طرف یک میز قرار نگرفته اندق بلکه هر 2 در یک طرف میز برای رشد اقتصاد کشور و خدمت به مردم جای دارند.

وی اظهار داشت: اگر روزی شورای گفت‌وگو به محملی برای کشاکش تبدیل شود و هر کس به دنبال منافع خود باشد آن روز، روز مرگ این شورا خواهد بود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور یادآوری کرد: شورای گفت و گو زمانی می تواند مشکل گشا باشد که بخش خصوصی از منظر دولت و دولت نیز از منظر بخش خصوصی به مسائل اقتصادی نگاه کنند و به یک فهم واحد برسند.

نهاوندیان ادامه داد: تجربه تاریخ اقتصاد نشان داده که فقط با انگیزه های شخصی یا فقط از نگاه سوسیالیستی و منظر عمومی و نفی انگیزه خصوصی اقتصاد ملی جلو نمی رود.

وی با اشاره به اینکه پیگیر جدی قرار گرفتن مصوبات شورای گفت و گو در دستور کار دولت هستیم، اظهار داشت: در کنار این شورا، ستاد تسهیل موانع تولید نیز برای حل مشکلات بخش خصوصی و فعالان اقتصادی راه اندازی شده و مصوبات این ستاد نیز در ستاد مرکزی تصویب می شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به خواست فعالان اقتصادی و مسئولان ذی ربط برای تفویض اختیارات استانی در خصوص رفع مشکلات واحدهای تولیدی گفت: برای تحقق این موضوع باید مورد به مورد و میزان اختیارات مشخص شود تا بر اساس آن مسئولیت نیز مشخص باشد و پاسخگو بود.

نهاوندیان با اشاره به وجود مشکل منابع بانکی در کشور و اینکه عامل اصلی مسائل اقتصادی کشور، سیاسی است، ادامه داد: مشکل ساختاری و رشد نقدینگی نیز از دیگر مشکلات اقتصادی کشور است.

وی یادآوری کرد: نرخ رشد نقدینگی در 45 سال گذشته و بعد از خیز نفتی اول به طور متوسط بیش از 23 درصد بود که این موضوع با رشد اقتصادی 7 ، 8 درصد یا رشد اقتصادی منفی 5، 7 درصد همزمان بود و این به معنی تورم است.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری گفت: این اتفاق در فاصله بین سال های 92 تا 96 روی داد که به همت مردم و تلاش دولت تورم پایین آمد ولی نقدینگی پایین نیامد و در همین شرایط تولید نیز رشد کرد.

نهاوندیان با بیان اینکه دولت تلاش می کرد نقدینگی را پایین بیاورد، افزود: قیمت تمام شده تولید برای تولید کننده ایرانی باید پایین بیاید تا او بتواند در دنیا رقابت کند که این امر به دلیل وجود موسسات مالی غیرمجاز و رعایت نکردن سود مجاز محقق نشد.

وی با اشاره به اقدام اخیر در مورد موسسات اعتباری غیرمجاز گفت: این امر با وجود آثاری که در پی داشت، یک جراحی اقتصادی بود و شرایط بهتر شده است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه مشکلات اقتصادی قابل حل است، گفت: برای تصمیم گیری در خصوص اقتصاد ملی باید منافع بنگاه اقتصادی، خانوار و دولت مدنظر قرار گیرد.

نهاوندیان ادامه داد: در زمان کنونی با توجه به چالش های موجود، فرصت مناسب برای اصلاح ساختارهای اقتصادی فراهم شده است و بین دولت، مجلس و اقتصاددانان در اصلاح ساختارها تفاهم و اجماع ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه رئیس جمهوری معتقد است باید میدان را به نفع بخش خصوصی باز کرد و دولت بنگاه دار خوبی نیست، گفت: باید اتاق های بازرگانی و تشکل ها وارد میدان شده و با جلوگیری از رانت خواری و سوء استفاده ها، اعتماد عمومی را جلب و برای رشد اقتصادی کشور تلاش کنند.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: در شرایط حساس کنونی باید به تولید و رفع موانع تولید کمک کرد و دولت نیز برای حل مشکلات فعالان اقتصادی در کنار بخش خصوصی است.

محمدرضا پورمحمدی، خواستار اجرایی شدن مصوبات این جلسه شد و افزود: افزایش اختیارات استانی موجب حل بخش زیادی از مشکلات فعالان اقتصادی استان می شود.

در این جلسه تعدادی از نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به مشکلات و موانع بانکی و ارزی و بیمه تامین اجتماعی و تاثیرشان بر فضای کسب و کار و تجارت خارجی، بر لزوم اصلاح ارزش های پایه صادراتی و مسائل مالیاتی و اصلاح مقررات مالیاتی تاکید کردند و خواستار رفع این مشکلات و تفویض اختیارات استانی در این خصوص شدند.
 


نوشته شده در   پنجشنبه 16 اسفند 1397  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir