شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 174
ديروز : 147
ماه : 25861
سال جاری : 869249
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332698
 
تاریخ : دوشنبه 7 مرداد 1398     |     کد : 31055

استاندار آذربایجان شرقی:

تبریز، پنج‌شنبه میزبان رئیس جمهور/ افتتاح 10 هزار میلیارد تومان پروژه در استان

استاندار آذربایجان شرقی گفت: تبریز و خطه آذربایجان، پنج‌شنبه هفته جاری، میزبان دکتر روحانی، رئیس جمهور محترم و تعدادی از اعضای هیأت دولت خواهد بود.

دکتر محمدرضا پورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: این سفر به منظور افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های آب‌های مرزی انجام می‌شود و طی آن 3 پروژه مهم سد حاجیلرچای در شهرستان ورزقان با اعتبار 156 میلیارد تومان، انتقال آب ارس  با اعتبار 350 میلیارد تومان و شبکه آبیاری سد خداآفرین با اعتبار بیش از 300میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.
 
وی ادامه داد: در حوزه نیرو علاوه بر این سه پروژه، فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهرستان هریس با ظرفیت 300 مگاوات و ظرفیت اسمی 500 مگاوات افتتاح می شود که در این پروژه، 210 میلیارد تومان به صورت ریالی و 240 میلیون یورو به صورت ارزی، سرمایه گذاری شده است. در مجموع در بخش نیرو، بیش از پنج هزار میلیارد تومان پروژه برای افتتاح داریم.
 
وی ادامه داد: در حوزه عمرانی استان نیز 370 پروژه آماده افتتاح در استان وجود دارد که برای این پروژه‌ها نیز بیش از یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
 
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه گفت: در بخش صنعت و معدن، هشت پروژه پالایشگاهی و در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز مجمموعا 140 پروژه با سرمایه‌گذاری  بیش از پنج هزار و 500 میلیارد تومان وجود دارد که امیدواریم بخش عمده این پروژه‌ها همزمان با سفر رئیس جمهور افتتاح شود.
 
پورمحمدی افزود: در مجموع، هشت هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی و 240 میلیون یور سرمایه‌گذاری ارزی در قالب 521 پروژه، قابل افتتاح و بهره‌برداری است.
 
وی همچنین گفت: سفر رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به استان، فرصت مغتنمی است که مشکلات استان را با دولت در میان گذاشته و از مساعدت‌ها و راهنمایی‌های آنان برای اعتلای هرچه بیشتر استان تلاش کنیم.
 


نوشته شده در   دوشنبه 7 مرداد 1398  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir