شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 29
ديروز : 111
ماه : 25410
سال جاری : 869370
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332842
 
تاریخ : جمعه 11 ارديبهشت 1394     |     کد : 19320

در نشستی با حضور استاندار آذربایجان شرقی؛

راهکارهای ارایه خدمات تخصصی به بیماران اوتیسم بررسی شد

دکتر اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی در این نشست با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی از اهمیت و عواقب بیماری اوتیسم، بر نقش صدا و سیمای استان در این زمینه تاکید کرد.

آخرین وضعیت بیماری اوتیسم و راهکارهای تشخیص، کنترل و درمان این بیماری در استان در نشستی با حضور استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسوولان اجرایی استان بررسی شد.

دکتر اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی در این نشست با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی از اهمیت و عواقب بیماری اوتیسم، بر نقش صدا و سیمای استان در این زمینه تاکید کرد.

وی افزود: با توجه به این که تشخیص زودهنگام این بیماری می‌تواند در پیشگیری و کاهش هزینه‌های درمان آن بسیار موثر باشد لذا باید فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص در جامعه صورت گیرد.

جبارزاده با اشاره به این که خوشبختانه اقداماتی برای شناسایی و درمان بیماران اوتیسم در استان انجام شده، گفت: هیچ مانعی برای فعالیت تشکل‌های غیردولتی در این زمینه وجود ندارد و فعالیت آنها مورد حمایت قرار می‌گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر راه‌اندازی مرکز جامع خدمات اوتیسم در استان تاکید کرد و گفت: زمین مناسب برای احداث این مرکز توسط اداره کل راه و شهرسازی تامین خواهد شد.

وی همچنین بر غربال‌گری و ارایه آمار دقیق از بیماران اوتیسم توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد.

جبارزاده تصریح کرد: همه مسوولان امر به کار ویژه در این زمینه باور داشته باشند تا بتوانیم ضمن کنترل این بیماری در استان، آذربایجان شرقی را به عنوان پایلوت کشوری در این خصوص تبدیل کنیم.

پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز از احداث مدرسه اوتیسم با زیربنای دو هزار متر مربع توسط یکی از خیرین استان خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم کار احداث این مدرسه تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

مدیرکل بهزیستی استان هم آمار کودکان مبتلا به اوتیسم در استان را کمتر از 500 نفر اعلام کرد و گفت: سازمان بهزیستی کشور از پنج سال گذشته ارایه خدمات تخصصی اوتیسم را آغاز کرده و این خدمات اکنون در 10 استان ارایه می‌شود.

محسن ارشدزاده همچنین از فعالیت سه مرکز غیردولتی ارایه خدمات اوتیسم با ظرفیت 200 نفر در تبریز خبر داد و گفت: تا پایان شش ماهه نخست سال جاری دو مرکز جدید در تبریز و عجب‌شیر راه‌اندازی می‌شود.

خانم رسولی محلاتی، رییس مجمع خادمین اوتیسم هم در این جلسه نبود آمار دقیق از تعداد بیماران اوتیسم، عدم آگاهی جامعه نسبت به این بیماری و نبود نقشه راه مناسب برای مقابله با آن را از جمله چالش‌های پیش رو در این زمینه دانست و بر حمایت دولت از تشکل‌های مردمی در زمینه ارایه خدمات تخصصی به بیماران اوتیسم تاکید کرد.

گفتنی است به همت مجمع خادمان اوتیسم کارگاه‌های آموزشی اوتیسم با حضور متخصصانی از کشور ترکیه ظرف امروز و فردا در تبریز برگزار می شود.

بیماری اوتیسم یا درخودماندگی یکی از بیماری‌های جدی گروه اختلالات رشدی طیف اوتیسم است که در اوایل دوره کودکی (معمولا قبل از سه سالگی) ظاهر می‌شود و هرچند علایم و شدت آن در افراد مختلف، متفاوت است، اما همه انواع اوتیسم برتوانایی برقراری ارتباط با دیگران توسط کودک، تاثیر می‌گذارد.

تاخیر در یادگیری صحبت کردن و یا اصلا صحبت نکردن، انواع رفتارها، علایق و بازی‌های تکراری، مقاومت در برابر تغییر، اجتناب از کمک خواستن، حساس بودن به نور، صدا و یا لمس شدن و در عین حال بی‌توجهی به درد، عادات غذایی عجیب و خودزنی از علایم شایع ابتلا به اوتیسم است.

هرچند درمان کاملی برای بیماری اوتیسم وجود ندارد، اما ترکیبی از درمان‌های خانگی و مدرسه‌ای می‌تواند به درمان این بیماری کمک کند که هدف از آنها افزایش عملکرد کودک با کاهش شدت بیماری می‌باشد.



نوشته شده در   جمعه 11 ارديبهشت 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir