شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 39
ديروز : 111
ماه : 25420
سال جاری : 869380
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332852
 
تاریخ : سه شنبه 22 ارديبهشت 1394     |     کد : 19458

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی:

پاسخ به مطالبات جوانان وظیفه همه دستگاه‌هاست

حسن استوارآذر در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار کرد: ستاد ساماندهی باید برای تمامی جوانان برنامه داشته باشد و اینگونه نباشد که تنها جوانان نخبه را مد نظر قرار دهد و از دیگر قشرهای جوان غافل شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی گفت: برآورده کردن نیازها و انتظارات جوانان وظیفه دستگاه خاصی نبوده و تمامی دستگاه ها در این خصوص ذیربط هستند.

حسن استوارآذر در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار کرد: ستاد ساماندهی باید برای تمامی جوانان برنامه داشته باشد و اینگونه نباشد که تنها جوانان نخبه را مد نظر قرار دهد و از دیگر قشرهای جوان غافل شود.

وی همچنین به برنامه ریزی برای آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و افزود: آشنایی جوانان با فرهنگ شهادت و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در بین آنها، ضامن آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی است و ستاد باید این مقوله را در رئوس برنامه های خود قرار دهد.

استوارآذر همچنین به برنامه ریزی ستاد در خصوص اوقات فراغت جوانان اشاره کرد و گفت: اوج اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان است و باید با بهره گیری کامل از امکانات تمامی دستگاه ها، برنامه های متناسبی برای این اوقات تدارک دیده شود و از فضای مدارس و مساجد استفاده بهینه شود.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا، استفاده از توانایی های سازمان های مردم نهاد و فنی حرفه ای، توجه به جذابیت برنامه ها، قرار دادن امکانات فیزیکی در اختیار دستگاه متولی و همچنین تخصصی کردن برنامه ها و غنی سازی آنها باید مورد توجه باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی گفت: این اداره کل مسوول رصد و پایش عملکرد دستگاه ها در حوزه جوانان بوده و مسوولیت اجرایی ندارد.

سیدمحمد شروین اسبقیان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چندین دستگاه اجرایی در حوزه جوانان مسولیت دارند و رفع مشکلات آنها، دغدغه تمامی دستگاه هاست و به طور قطع، رسیدگی به امور جوانان به تنهایی از عهده یک دستگاه برنمی آید.

وی با اشاره به نزدیک شدن هفته جوان، افزود: جوان باوری و جوان یاوری محور اصلی برنامه های گرامیداشت این هفته خواهد بود و تجلیل از جوانان برتر حوزه های مختلف، برپایی نمایشگاه توانمندی های جوانان و همچنین ارزیابی دستگاه های اجرایی از نظر عملکرد حوزه جوانان از دیگر بخش های گرامیداشت این هفته خواهد بود.

اسبقیان به اهمیت حوزه جوانان اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و سمن ها، می تواند به ساماندهی بهتر امور جوانان منجر شود از همین رو ستاد ساماندهی توجه ویژه ای به این موضوع دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور مشارکت بیشتر جوانان در امور، به دنبال راه اندازی پرتال اوقات فراغت و جوانان و ورود در فضای مجازی هستیم تا برنامه ها و اهداف ستاد به طور دقیق اجرایی و عملی شود.

در این جلسه اعضا ستاد ساماندهی امور جوانان استان گزارشی از عملکرد سال 93 دستگاه های مربوطه را ارایه و مشکلات و راهکارهای رفع آنها را مورد بررسی قراردادند.


نوشته شده در   سه شنبه 22 ارديبهشت 1394  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir