شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 29
ديروز : 111
ماه : 25410
سال جاری : 869370
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332842
 
تاریخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395     |     کد : 23576

فرماندار بناب:

18 درصد تعهدات اشتغال شهرستان بناب در چهار ماه اول سال محقق شده است

فرماندار بناب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری با بیان این مطلب گفت: تعهدات اشتغال شهرستان در سال جاری ۳ هزار نفر است که در چهار ماه اول برای ۵۳۳ نفر شغل ایجاد شده است.

فرماندار بناب در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گفت: تعهدات اشتغال شهرستان در سال جاری ۳ هزار نفر است که در چهار ماه اول برای ۵۳۳ نفر شغل ایجاد شده است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بناب، فرج الهی با اشاره به رتبه دوم ایجاد فرصت های شغلی بناب در سال گذشته از کم توجهی برخی نهادهای متولی انتقاد کرد و گفت: با این روند تحقق تعهدات شهرستان ممکن نیست لذا کوتاهی در عمل به مصوبات کارگروه اشتغال از هیچکس پذیرفتنی نخواهد بود .

وی افزود: اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مسئول مستقیم اشتغال است و باید ادارات ذیربط نیز یکی از کارکنان خود را به عنوان کارشناس اشتغال معرفی تا نسبت به رفع موانع اشتغال اقدام کنند.

فرماندار بناب از ایجاد ۳۱۳ شغل در هفت کارخانه تولیدی جدید الاحداث در این شهرستان خبر داد و گفت: این مراکز تولیدی با سرمایه گذاری ۴۳۹ میلیارد ریالی بخش خصوصی در هفته دولت به بهره برداری خواهند رسید .

فرج الهی با تأکید بر لزوم توسعه شهرک صنعتی شهرستان گفت: در حال حاضر ۱۲ سرمایه گذار مهم بخش خصوصی متقاضی زمین در این شهر هستند که به علت عدم تصویب نهایی توسعه این شهرک سرمایه گذاران بلاتکلیف هستند.

وی با ابراز خوشنودی از فعالیت مطلوب مراکز تولیدی این شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه کلیه واحدهای صنعتی و تولیدی بناب هر چند با ظرفیت کم اما به تولید ادامه داده اند که این موضوع در استان بی نظیر است.

فرج الهی افزود: فقط تعداد محدودی از کارخانجات این شهرستان به دلیل مشکلات بازار فروش، مشکلات مدیریتی و داخلی با ظرفیت خیلی کم مشغول به فعالیت هستند که در صورت رفع موانع به تولید کامل باز خواهند گشت.

وی از ثبت نام ۳۲ واحد تولیدی بناب برای اخذ تسهیلات دولتی جهت تامین منابع مالی در سامانه مربوطه خبر داد و گفت: از این تعداد متقاضی پرونده ۲۰ واحد تولیدی تکمیل و جهت اخذ وام به بانک های عامل معرفی شده اند .

فرماندار بناب با تاکید بر مدیریت بدون پول در واحدهای تولیدی گفت: با توجه به وضعیت مالی دولت سرمایه گذاران باید در راستای اقتصاد مقاومتی با مدیریت بدون پول نسبت به افزایش تولید و اشتغال اقدام کنند.

فرج الهی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و منابع مالی سرگردان جزو اهداف مهم اقتصاد مقاومتی است و باید مدیران مراکز تولیدی و دولتی بر این اساس برنامه ریزی کنند.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 مرداد 1395  توسط   روابط عمومی فرمانداری بناب   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir