شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 110
ديروز : 118
ماه : 25817
سال جاری : 869052
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332487
 
تاریخ : چهارشنبه 3 شهريور 1395     |     کد : 23788

فرماندار مراغه:

توسعه روستایی موجب افزایش اعتماد مردم به نظام می شود

فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: توسعه روستایی موجب افزایش اعتماد مردم به نظام می شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: توسعه روستایی موجب افزایش اعتماد مردم به نظام می شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مراغه، ظفر محمدی در حاشیه بهره برداری از چندین طرح روستایی این شهرستان به مناسبت اولین روز از هفته دولت افزود: افتتاح طرح های عمرانی در مناطق روستایی علاوه بر افزایش آگاهی مردم نسبت به خدمات دولتی،همدلی و وفاق بین مردم را افزایش می دهد.

وی که به همراه تعدادی از مسئولان محلی به روستاهای مختلف این شهرستان سفر کرد، گفت: عملکرد دولت تدبیر و امید به صورت کامل در رسانه ها اطلاع رسانی نمی شود و مسئولان دولتی در این ارتباط علاوه بر تعامل بیشتر با رسانه های ارتباط جمعی باید بیش از پیش در بین مردم حضور یابند و به تشریح خدمات دولتی بپردازند.

محمدی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید بر اجرای طرح های عمرانی در مناطق روستایی و فراهم سازی زمینه های لازم برای مهاجرت معکوس روستاییان تاکید دارد.

در هفته دولت امسال با بهره برداری از طرح های عمرانی خدماتی در روستاهای شهرستان مراغه ، ضریب رفاه و بهره مندی مردم روستایی این شهرستان ارتقا می یابد.

*** 6 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد به بهره برداری رسید

ایوب هاشمیان، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) مراغه گفت: امروز شش واحد مسکونی مقاوم سازی شده مددجویان با تسهیلات یک میلیارد ریالی دولتی و با مشارکت بسیج سازندگی در این شهرستان به بهره برداری رسید.

*** طرح هادی سه روستای مراغه آماده بهره برداری است

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراغه با اعلام اینکه در هفته دولت سال جاری طرح هادی روستاهای آغجه کهل، کرمجوان، آلماجوان به بهره برداری می رسد، گفت: برای اجرای این طرح ها حدود هفت هزار مترمربع سنگ فرش و زیرسازی راه و مسیرگشایی انجام شده است.

محمد مقتومی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در اجرای طرح های هادی موجب تسریع در روند کار می شود، افزود: مردم این روستاها حدود 2 میلیارد ریال در اجرای این طرح های هادی مشارکت کردند و 6 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات دولت تامین شد.

*** افتتاح 13 طرح عمرانی در روستاهای سراجو نمادی از خدمت رسانی دولت به مناطق روستایی است

بخشدار سراجوی مراغه گفت: 13 مورد از طرح های قابل افتتاح هفته دولت در سال جاری در روستاهای این بخش به بهره برداری می رسد تا جلوه ای از خدمات دولت در روستاهای بخش سراجو به تصویر کشیده شود.

نقی محمدی افزود: اعتبار این طرح های خدماتی در زمینه های احداث راه روستائی، خیابان کشی و طرح هادی، خانه های بهداشت و منازل مسکونی از سوی دولت تامین شده است.

وی افزود: احداث دیوار ساحلی روستای چلان علیا به طول 350 متر و با یک میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار از محل مشارکت های مردمی از جمله این طرح هاست.

*** ضریب بهره مندی روستاهای مراغه از راه آسفالته به 66 درصد می رسد

رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه گفت: با اجرای طرح مشارکتی آسفالت قراجه قیه - سرکارآباد به طول هشت کیلومتر، درصد برخورداری روستاهای این شهرستان از راه آسفالته با یک درصد افزایش به 66 درصد می رسد.

ناصر حمیدی افزود: زیرسازی این طرح با پنج میلیارد ریال هزینه از محل مشارکت های مردم اجرا شده است و آسفالت آن نیز با 30 میلیارد ریال اعتبار دولتی به زودی به بهره برداری می رسد.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرائی باند دوم پل راه آهن تقاطع شهر خداجو خبر داد و افزود: این طرح به طول 12 متر و عرض 9.5 متر با 25 میلیارد ریال اعتبار احداث می شود و با اجرای آن مردم شهر خداجو و 12 روستای این مسیر از آن بهره مند می شوند.

شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت از دو بخش مرکزی و سراجو تشکیل شده و دارای 173 روستا شامل 74 روستا در بخش مرکزی و 99 روستا در بخش سراجوست.


نوشته شده در   چهارشنبه 3 شهريور 1395  توسط   روابط عمومی فرمانداری مراغه   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir