شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 3
ديروز : 147
ماه : 25690
سال جاری : 869078
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332527
 
تاریخ : پنجشنبه 4 شهريور 1395     |     کد : 23824

وزیر امور اقتصادی و دارایی:

ایران تنها کشور کم‌آسیب از تکانه‌های کاهش قیمت نفت است

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس اعلام صندوق بین المللی پول، ایران تنها کشور کم آسیب از تکانه های کاهش قیمت نفت جهانی است که این مهم به دلیل شناخت ما از نقاط ضعف دوران تحریم و در پیش گیری راه های مقابله بوده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس اعلام صندوق بین المللی پول، ایران تنها کشور کم آسیب از تکانه های کاهش قیمت نفت جهانی است که این مهم به دلیل شناخت ما از نقاط ضعف دوران تحریم و در پیش گیری راه های مقابله بوده است.

علی طیب نیا در آیین افتتاح طرح های عمرانی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در دبیرستان شهید فهمیده تبریز با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری ادامه داد: امسال همه باید بکوشیم از همه ابزارها و توان خود برای دستیابی به اهداف والای اسلامی این کشور استفاده کنیم تا به وضعیت ممتازتر و بالاتری دست یابیم.

وی تاکید کرد: در سال جاری براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری دولت تدبیر و امید با عظم جدی و مصمم تر برای پیشرفت کشور تلاش می کند.

وی اظهار کرد: دشمنان نظام که نتوانستند در جنگ هشت سال دفاع مقدس بر اراده این مردم فائق آیند سعی دارند از طریق شناسایی نقاط ضعف اقتصادی و تحمیل تحریم های بی سابقه، از صبر و پایداری این مردم بکاهند که خوشبختانه ملت ایران اسلامی این بار نیز در جریان جنگ اقتصادی موفق و سربلند بودند.

طیب نیا ادامه داد: در مدتی که تحریم های اقتصادی بر کشور تحمیل شده بود شاهد تورم و رکود اقتصادی در کشور بودیم اما به دنبال آن راه های مقابله با این شرایط شناسایی و پیش گرفته شد.

وی اظهار کرد: در شرایط ادامه تحریم ها که شدیدترین کاهش قیمت نفت را شاهد بودیم، اقتصاد ایران با تکیه بر صبوری مردم توانست با عبور از این شرایط سخت، تورم را از منفی به رشد مثبت سه درصد برساند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی توانستیم بر مشکلات فائق آییم و ضعف ها و کاستی ها را جبران و در مسیر رشد پایدار حرکت دهیم.

وی اضافه کرد: در سال جاری همه شاخص های اقتصادی حاکی از شرایط روشن و امید آفرین برای آینده نزدیک ایران است و با همدلی و وحدت برای اعتلای ایران اسلامی تلاش و کوشش می کنیم.

طیب نیا افزود: امسال سالی است که باید همه تلاش ها معطوف بر سیاست های ابلاغی رهبری باشد و مبادا در سال انتخابات گرایش های حزبی و سیاسی منافع ملی ما را تحت شعاع قرار دهد.

وی تاکید کرد: وظیفه هر ایرانی است که با وحدت و همدلی از توان و دانش و تخصص خود برای اعتلای ایران اسلامی استفاده کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: این ملت شایسته وضعیت بهتری است که با همدلی موجود در بین ارکان نظام و با هدایت رهبر معظم انقلاب و مدیریت شایسته رییس جمهوری اهداف پیش بینی شده دست یافتنی است.

وی همچنین اظهار کرد: تبریز شهری است که در تاریخ ایران نمونه بوده و مردم آذربایجان در تحولات تاریخی ایران از عزت و شرف این مملکت حفاظت کرده اند.

وی ادامه داد: در جریان مشروطه بزرگ مردان این دیار بودند که از دستاوردهای کشور دفاع و حراست کردند و همچنین در جنگ تحمیلی نیز فرزندان این خطه در مقابل دشمنان ایستادند و جان خود را فدا کردند.

طیب نیا ادامه داد: این سرزمین بزرگ مردانی را تحویل جامعه داده که در حوزه های مختلف از عرصه علم و دانش تا عرصه جنگ و رزم نقش بی بدیلی ایفا کرده اند.

وی گفت امروزه همگی به خوبی دریافته اند که مهم ترین و ارزشمندترین سرمایه هر مملکتی نیروی انسانی آن است که با تلاش و کوشش خود زمینه را برای تعالی و تکامل کشور فراهم می کنند.

وزیر اقتصاد افزود: از نظر قرآن کریم تزکیه بر تعلیم مقدم است و ابتدا پرورش و بعد آموزش باید انجام گیرد و اگر بتوانیم انسان های عالم و دانشمند برمنبای ارزش های قرآنی تربیت کنیم وجود این عامل انسانی رمز اصلی موفقیت کشور می باشد.

وی ادامه داد: خوشحالم در سالگرد شهادت معلمان شهید بزرگوار رجایی و باهنر در مدرسه ای که بنام شهید فهمیده مزین شده که در سن نوجوانی بر اساس باورهای اصیل دینی و آموزه های ارزشی و اسلامی خود جان خود را برای این کشور نثار کرده اند حضور یافته ام.

طیب نیا اظهار کرد: امیدواریم در نظام آموزش و پرورش ما افرادی تربیت شوند که با تسلط با آموزش روز بتوانند در خدمت نظام و ارزشهای اسلامی قرار گیرند.


نوشته شده در   پنجشنبه 4 شهريور 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir