شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 59
ديروز : 178
ماه : 25516
سال جاری : 869306
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332761
 
تاریخ : جمعه 5 شهريور 1395     |     کد : 23838

وزیر امور اقتصادی و دارایی:

پیگیر حل مشکلات گروه ماشین‌سازی تبریز هستیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی از پیگیری های مستمر برای حل مشکلات گروه ماشین سازی تبریز خبر داد و گفت: استاندار آذربایجان شرقی هم با حساسیت ویژه ای مسایل این شرکت مهم را پیگیری می کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی از پیگیری های مستمر برای حل مشکلات گروه ماشین سازی تبریز خبر داد و گفت: استاندار آذربایجان شرقی هم با حساسیت ویژه ای مسائل این شرکت مهم را پیگیری می کنند.

دکتر علی طیب نیا در گفت وگوی ویژه خبری با شبکه استانی سهند در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت گروه مادر صنعتی ماشین سازی تبریز با بیان اینکه این شرکت جزو شرکت های قابل واگذاری به بخش خصوصی بوده است، گفت: این شرکت در راستای رد دیون دولت به صندوق بازنشستگی فولاد ایران واگذار شده است.

وی با بیان اینکه دولت مکلف شده بود 12 هزار و 500 میلیارد تومان کسری صندوق بازنشستگی فولاد را تامین کند، گفت: ما در سال 92 این کار را انجام داده بودیم و برداشت ما این بود که معادل این رقم سهام بنگاه ها به این صندوق واگذار شده است، اما در قانون بودجه سال 94 حکمی آمد که چون واگذاری سهام به صندوق فولاد به میزان 12 هزار و 500 میلیارد نبوده و چیزی قریب به یک هزار میلیارد تومان کسری واگذاری داشتیم، بنابرین دولت مکلف شد معادل این کسری، سهام به صندوق فولاد واگذار کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بر حسب حکم قانونی که در قانون بودجه سال 94 آمده بود، در همین راستا دولت مصوبه ای صادر کرد و ماشین سازی تبریز را در اجرای حکم قانون بودجه سال 94 به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار کرد.

طیب نیا در پاسخ به این سوال که چرا شرکت دیگری به جای شرکت مهم و مادرصنعتی ماشین سازی تبریز به صندوق مشکل دار بازنشستگی فولاد واگذار نشد، گفت: دولت در مصوبه خود به طور دقیق نام گروه ماشین سازی تبریز را آورده است.

وی در خصوص چرایی واگذارنشدن ماشین سازی به مجموعه های توانمند، گفت: ما طبق مصوبه هیات دولت مکلف بودیم این شرکت را به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار کنیم.

طیب نیا با بیان اینکه اولویت ما پیش از مصوبه دولت، واگذاری گروه ماشین سازی تبریز به بخش خصوصی واقعی و توانمند بود، گفت: واگذاری شرکت های دولتی به بخش خصوصی توانمند می تواند کارایی آن ها را افزایش دهد، اما در این مورد خاص، حکم خاص در قانون بودجه وجود داشت که دولت را مکلف می کرد تا میزان کسری حدود 1000 میلیارد تومانی صندوق فولاد را با واگذاری این شرکت برطرف کند.

وی در خصوص احتمال تجدید نظر دولت در خصوص گروه ماشین سازی تبریز، گفت: بر اساس قانون در زمان حاضر این شرکت در اختیار صندوق بازنشستگی فولاد قرار دارد و دیگر دولت قادر نیست به صورت یک طرفه در این خصوص تجدید نظر کند، اما چون یک هزار میلیارد تومان پول به صورت تنخواه در اختیار صندوق بازنشستگی فولاد به موجب قانون بودجه 94 قرار گرفته بود، بنابراین این صندوق باید یک هزار میلیارد تومان در اختیار دولت قرار می داد و ما به همین موجب از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی فولاد وکالت گرفتیم تا سازمان خصوصی سازی به وکالت از صندوق بازنشستگی فولاد شرکت ماشین سازی تبریز را واگذار کند و منابع حاصل از این واگذاری را از بابت بدهی صندوق فولاد به خزانه دولت واگذار کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بنابرین اگرچه مالکیت گروه ماشین سازی تبریز در اختیار صندوق بازنشستگی فولاد قرار دارد، اما سازمان خصوصی سازی این وکالت را در اختیار را دارد تا این شرکت را واگذار کند.

طیب نیا اضافه کرد: ترجیح ما این است که مجموعه ای با دارا بودن اهلیت و تخصص لازم و نیز توانایی مالی خوب سهام ماشین سازی تبریز را خریداری کند و در این صورت معتقدیم این شرکت در مسیر توسعه قرار خواهد گرفت و منافع آن نصیب کارگران، مردم تبریز و ایران می شود.

وی افزود: ما در این خصوص تعامل نزدیکی با استاندار آذربایجان شرقی داریم و خوشحال می شویم سهام گروه ماشین سازی تبریز از آذربایجان شرقی خارج نشود.

استاندار آذربایجان شرقی هم گفت: به کارگران این گروه و مردم استان اطمینان می دهیم نگرانی در خصوص ماشین سازی تبریز وجود نخواهد داشت و با همکاری وزارت تعاون و وزارت اقتصاد این شرکت معظم را سامان دهی کرده و در مسیر توسعه قرار خواهیم داد.

اسماعیل جبارزاده با تشریح آخرین وضعیت گروه مادر صنعتی ماشین سازی تبریز، از توجه وزیر امور اقتصادی و دارایی به این موضوع مهم تقدیر کرد و گفت: حل مشکلات گروه ماشین سازی تبریز از اولویت های مهم مدیریت استان است و هر گاه این مسئله را با وزیر اقتصاد مطرح کرده ام، وی با گشاده رویی و علاقه پیگیر مسئله بوده است.

وی با ابراز خرسندی از اینکه در سایه تلاش های وزارت اقتصاد، گروه ماشین سازی بالاخره پس از سال ها متولی مشخصی پیدا کرد ؛ گفت: در زمان حاضر متولی گروه ماشین سازی تبریز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

جبارزاده گفت: بر اساس مذاکرات انجام شده هیات مدیره جدید گروه ماشین سازی تبریز مشخص شده که خود این یک مرحله رو به جلو است.

وی گفت: پیشنهاد خود من ایجاد کنسرسیومی متشکل از واحدهای صنعتی و سرمایه گذاران آذربایجان شرقی است تا سهام این شرکت را از صندوق بازنشستگی فولاد خریداری کرده و آن را به نحو شایسته ای مدیریت کرده و رو به توسعه قرار دهند تا سهام این شرکت عظیم از استان خارج نشود.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم مواردی داشتیم که از جاهای دیگر سهام شرکت های بزرگ تبریز را خریداری کردند و چون اهلیت لازم را نداشتند، ما مجبور شدیم این شرکت ها را با کمک دادگستری بازگردانیم که شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی نمونه ای از آنهاست.

جبارزاده اظهارکرد: ماشین سازی برند صنعت آذربایجان است و صنایع بزرگی مانند تراکتورسازی، ایدم، چرخشگر، موتوژن و همه واحدهای صنعتی برای ما بسیار مهم هستند و ماشین سازی تبریز برای ما یک پله مهم تر است.

اگر به هر دلیلی موفق به حفظ ماشین سازی در استان نشویم با هماهنگی وزیر تعاون گروه ماشین سازی تبریز به یکی از شرکت های زیر مجموعه این وزراتخانه واگذار خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ماشین سازی تبریز صنعتی استراتژیک برای کشور است و معتقدیم محصولات این شرکت برای توسعه صنعتی کشور لازم است.

وی با اشاره به اینکه محصولات ماشین سازی صادر می شود ، گفت: اگر گروه ماشین سازی تبریز به یکی از زیرمجموعه های قدر وزارت تعاون واگذار شود، خیال ما نیز راحت تر خواهد بود که ماشین سازی تبریز در مسیر توسعه قرار می گیرد.


نوشته شده در   جمعه 5 شهريور 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir