شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 113
ديروز : 147
ماه : 25800
سال جاری : 869188
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332637
 
تاریخ : شنبه 21 اسفند 1395     |     کد : 25600

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:

انرژی از اساسی‌ترین نیازهای جامعه است/ تولید برق استان افزایش می‌یابد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارآذربایجان شرقی گفت: انرژی یکی ازاساسی ترین نیازهای کنونی جامعه است و امروزه بدون برق استفاده از بسیاری امکانات دیگر نیز امکان پذیر نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندارآذربایجان شرقی گفت: انرژی یکی ازاساسی ترین  نیازهای کنونی جامعه است و امروزه بدون برق استفاده از بسیاری امکانات دیگر نیز امکان پذیر نیست.

محمدصادق پورمهدی در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان، بیان داشت: خدمات وزارت نیرو در بخش آب، فاضلاب شهری و روستایی و برق علی رغم محدودیت های مالی رضایت بخش است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: در تولید، انتقال و توزیع برق در استان مشکلات اساسی وجود داشت که با تلاش مدیریت ارشد استان و وزارت نیرو ساخت چندین نیروگاه تولید برق در استان شروع شده است و امیدواریم با تسریع در عملیات اجرایی به زودی ظرفیت تولید برق استان اضافه شود.

وی افزود: باید اختیارات مدیریت برق استان افزایش یابد و آنها نیز از این فرصت ایجاد شده در جهت استفاده بهینه از ظرفیت، منابع و اعتبارات مالی موجود، امکانات ایجاد شده، استفاده از پتانسیل های موجود، کارکنان شرکت ها و تجربیات بدست آمده تلاش نمایند تا کمبودهای موجود به زودی مرتفع شود.

پورمهدی گفت: امیدواریم مدیریت جدید شرکت برق منطقه ای آذربایجان و توزیع نیروی برق تبریز با اختیارات مدیریتی و تدبیر، ضمن اتمام کارهای شروع شده نسبت به ارائه راهکارهای علمی و عملی جدید و استفاده از تجربیات و اتفاقات گذشته بتوانند نسبت به افزایش میزان انرژی و رضایت مندی همشهریان اقدام کنند.

وی افزود: البته در این میان صرفه جویی و استفاده بهینه شهروندان عزیز نیز به این امر کمک شایان توجهی خواهد کرد.

در این مراسم ضمن قدردانی از خدمات و تلاش های حسین صبوری، مدیرعامل پیشین شرکت برق منطقه ای آذربایجان، افشین روشن میلانی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.



برچسب ها
نوشته شده در   شنبه 21 اسفند 1395  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir