شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 33
ديروز : 147
ماه : 25720
سال جاری : 869108
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332557
 
تاریخ : پنجشنبه 21 ارديبهشت 1396     |     کد : 26031

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:

دولت با خردورزی در سیاست خارجی و اعتدال در سیاست داخلی فرصت‌ها را به مزیت تبدیل کرد

معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دولت یازدهم با خردورزی در سیاست خارجی و اعتدال در سیاست داخلی فرصت‌های موجود در حوزه فرهنگ و تمدن ایران را به مزیت تبدیل کرد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: دولت یازدهم با خردورزی در سیاست خارجی و اعتدال در سیاست داخلی فرصت‌های موجود در حوزه فرهنگ و تمدن ایران را به مزیت تبدیل کرد.

زهرا احمدی پور در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی، افزود: در حال حاضر ایران امن و باثبات، سهم خود را از بازارهای جهانی پس می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در گذشته ظرفیت‌های داخلی ما در حوزه فرهنگ و تمدن به مزیت تبدیل نشد، اظهارکرد: اکنون بعد از 10 سال ایران می‌تواند در شورای جهانی صنایع دستی پیشنهاد ببرد و با اخذ مجوز از آن، تبریز را به شهر فرش جهانی و با ورود به بازار کشورهای گردشگری، تبریز را به پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 تبدیل کند.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآوری کرد: هم‌اکنون تلاش می‌شود با هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های مختلف از فرصت‌های به‌دست‌آمده در این دولت برای معرفی ظرفیت‌های موجود کشور در عرصه‌های مختلف به دنیا استفاده شود.

احمدی پور، با اشاره به تشکیل ستاد ملی تبریز 2018 در این هفته در تهران ادامه داد: برنامه‌هایی که برای سال 2018 برای این شهر تدوین شده است در یک تقویم زمانی به‌صورت ماهانه و نوع برنامه هم‌زمان در ستاد ملی و استانی اجرا می‌شود تا از این رویداد برای معرفی ایران استفاده کنیم.

وی هماهنگی بین بخش خصوصی، سمن‌ها و بخش دولتی را در این زمینه ضروری دانست و گفت: این هماهنگی باید تقویت شود و محورهای پیش‌بینی‌شده برای گردشگری برای تبریز تمام استان آذربایجان شرقی را پوشش دهد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار کرد: در ستاد ملی تلاش می‌شود همایش‌های بین‌المللی و ملی را هماهنگ کنیم تا در این استان برگزار شود و از سازمان برنامه و بودجه پیگیر اخذ اعتبار مورد نیاز برای این رویداد هستیم.

احمدی پور، از سمن‌ها، دانشگاه‌ها، شهرداری‌ها و بخش خصوصی خواست برای برگزاری این رویداد مهم پای کار بیایند تا بتوان برنامه منسجمی در این زمینه اجرا کرد.

وی گفت: باید از فرصت تبریز 2018 برای تبدیل این شهر به الگوی گردشگری جهان اسلام استفاده و با برنامه‌ریزی لازم زمینه را برای پذیرایی از گردشگران کشورهای خارجی فراهم کرد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه دستاوردهای دولت در این زمینه به ثمر نشسته است، اظهار کرد: برای تداوم آن‌ها و بهره‌مندی بیشتر از این دستاوردها باید از آن مراقبت کنیم.

احمدی پور، افزود: برای اینکه این دستاوردها برای ایران مزیتی را خلق کند که بتوان خردمندانه تحولات بین‌المللی را در راستای بازپس‌گیری حق تاریخی خود انجام داد نیاز به هماهنگی و همراهی ما دارد.

وی گفت: عمده‌ترین فرصتی که این دولت برای این تعاملات در نظر گرفته فرصت گردشگری است و بیشتر از هر زمان دیگری اراده دولت برای توسعه گردشگری و تولید داخلی در کشور وجود دارد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از صنایع دستی به‌عنوان صنایع پاک و دوستدار محیط زیست یاد کرد و ادامه داد: این صنایع کمترین آسیب را به محیط زیست وارد و اگر توسعه یابد اشتغال بالایی ایجاد می‌کند و نیازمند توجه بیشتر است.

احمدی پور، افزود: هم‌اکنون صنایع دستی و گردشگری در راستای صنایع سبز قلمداد می‌شود که می‌تواند در زمینه اشتغال و معرفی ظرفیت‌های کشور نقش به سزایی ایفا کند.

وی گفت: پایان سال 2018 گردشگری ما باید به سمت پایداری حرکت کند و زیرساخت‌های این استان باید با رویکرد توسعه پایدار ایجاد شود.


نوشته شده در   پنجشنبه 21 ارديبهشت 1396  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir