شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 110
ديروز : 118
ماه : 25817
سال جاری : 869052
تعدا مطالب : 13444
كل : 3332487
 
تاریخ : دوشنبه 25 شهريور 1398     |     کد : 31380

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار؛

مسائل و مشکلات اداری فرمانداری هریس بررسی شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی در ادامه سفرهای شهرستانی برای بررسی مسائل و مشکلات فرمانداری‌های استان، در شهرستان هریس حضور یافت و در نشستی صمیمی با کارکنان این فرمانداری دیدار و گفت‌وگو کرد.

حمیدرضا قاسم‌زاده در این سفر یک‌روزه، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف فرمانداری هریس و بخشداری خواجه، مسائل و مشکلات اداری این شهرستان را بررسی کرد.

حمیدرضا قاسم‌زاده در این نشست نیروی انسانی را بزرگترین سرمایه یک سازمان ذکر کرد و با تاکید بر اهمیت آن در کارآمدی نظام اداری و اجرایی کشور گفت: برای افزایش بهره‌وری و کارآمدی، پویایی و نشاط نیروی انسانی باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

وی افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری برنامه‌های خوبی در این راستا پیش‌بینی کرده است و تلاش ما بر استفاده موثر و بهینه از منابع، افزایش بهره‌وری و ارتقای تعهد کاری است.

معاون استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر حمایت از برنامه‌های دارای پشتوانه علمی در دستگاه‌های اجرایی و ارائه آموزش‌های ضمن خدمت به کارکنان در جهت افزایش کارآمدی نظام اداری تأکید کرد.

وی با تأکید بر اهمیت تولید به عنوان یکی از پایه‌های استقلال اقتصادی، گفت: برای رسیدن به خودکفایی باید توان تولید کشور را بالا ببریم که این امر نیازمند استفاده از ظرفیت‌های فراوان بالقوه داخل کشور در عین تعامل با کشورهای دنیاست.

فرماندار هریس هم در این جلسه برخی از مسائل و مشکلات اداری این شهرستان را بیان کرد و از اقدامات انجام یافته برای نوسازی ساختمان‌های فرمانداری و بخشداری خواجه گزارش داد.

مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه در خصوص مسائل مطرح شده از سوی کارکنان فرمانداری هریس توضیحات لازم را ارائه کردند.




نوشته شده در   دوشنبه 25 شهريور 1398  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir