شبکه‌های اجتماعی
استانداری آذربایجان شرقی را با این شناسه در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:
@eaz_gov
 
 آخرین اخبار

استاندار آذربایجان‌ شرقی:
دانشگاه‌ها، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی را در اولویت قرار دهند

با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری؛
جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان اهر برگزار شد

استاندار آذربایجان شرقی از فرزند استاد شهریار عیادت کرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری آذربایجان شرقی:
سیستم ویدئوکنفرانس استانداری با فرمانداری‌ها و بخشداری‌های تابعه راه‌اندازی شد

مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان شرقی
بخشداران نقش بسزایی در ارتقای خدمت‌رسانی به روستاییان دارند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی:
صدور مجوز ساخت‌وساز در اطراف رودخانه‌ها با حساسیت انجام شود

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:
انتخابات مجلس باید روز همبستگی ملی و انسجام سیاسی باشد

گزارش سفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه

معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:
صنایع بزرگ از فرصت "رینوتکس" برای معرفی و رفع نیازهای خود استفاده کنند

مدیرکل دفتر سیاسی استانداری آذربایجان شرقی:
آذربایجان شرقی در توسعه روابط ایران و ترکیه نقش محوری دارد

آرشیو Print RSS
 
 
امروز : 479
ديروز : 594
ماه : 8811
سال جاری : 874328
تعدا مطالب : 13444
كل : 3338339
 
تاریخ : پنجشنبه 18 مهر 1398     |     کد : 31551

استاندار آذربایجان ‌شرقی:

بناب، شهر تلاش و غیرت/ مسیر توسعه اقتصادی بناب هموار است

استاندار آذربایجان ‌شرقی با اشاره به موقعیت ممتاز شهرستان بناب در ‌حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: این شهرستان ظرفیت توسعه بیش از این را دارد و مسیر توسعه اقتصادی شهرستان بیش از پیش هموار است.

دکتر محمدرضا پورمحمدی روز پنج‌شنبه در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و اقتصاد مقاومتی شهرستان بناب، خاطرنشان کرد: به رغم تهدیدهای استکبار جهانی، ایران اسلامی با استعانت از منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی راه پیشرفت و توسعه را در پیش گرفته است.

وی افزود: دشمنان همه تلاش خود را به کار گرفته بودند تا انقلاب اسلامی ایران چهل سالگی خود را جشن نگیرد، غافل از اینکه جمهوری اسلامی ایران مستحکم‌تر و ملت ایران باهوش‌تر و آگاه‌تر از همیشه هستند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نیروی انسانی توانمند و تلاشگر شهرستان بناب، این شهر را شهر تلاش و غیرتمندی توصیف کرد و گفت: وجود برندهایی مانند «کباب بناب» و « شهر دوچرخه ایران» نشانگر ظرفیت‌های بالای این شهرستان است.

پورمحمدی ضمن اظهار گلایه از تعلل در اجرای برخی پروژه‌های عمرانی شهرستان، اظهار داشت: افکار عمومی تعلل یک پروژه عمرانی به مدت ۱۰ سال یا بیشتر را قبول نمی‌کند و مسئولان باید برای تسریع در اتمام پروژه‌ها تلاش کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رفع موانع برای توسعه شهرک صنعتی و همچنین فراهم بودن سایر زیرساخت‌ها،  مسیر توسعه اقتصادی شهرستان بناب بیش از پیش هموار است.

پورمحمدی با بیان اینکه مشکلی در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی شهرستان نداریم، افزود: در سال رونق تولید باید در کنار واحدهای تولیدی باشیم و هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل شرایط اقتصادی متضرر شود.

وی همچنین بر تسریع در احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی بناب، آغاز تملک اراضی فاز توسعه این شهرک و تسریع در اتمام پروژه استادیوم ورزشی بناب تأکید کرد.

پورمحمدی همچنین استان آذربایجان شرقی را فاقد هرگونه مشکل از لحاظ تأمین منابع مالی دانست و گفت: به رغم محدودیت‌های اقتصادی، روند توسعه استان با شتاب ادامه دارد.

فرماندار بناب هم در این جلسه با تشریح پروژه‌های در دست اقدام این شهرستان، گفت: هم اکنون ۱۶۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی بناب مشغول فعالیت هستند.

امین رفیعی افزود: امسال برای اجرای طرح های عمرانی استانی و ملی شهرستان بناب، ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که در قالب ۶۰ پروژه اجرا خواهد شد.

فرماندار بناب همچنین از اجرای آخرین مرحله تکمیل پل روگذر میدان معلم بناب خبر داد و ابراز داشت: تاکنون برای تکمیل این پروژه ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی با اشاره به تکمیل ظرفیت شهرک صنعتی بناب، از آغاز تملک و توسعه این شهرک به مساحت ۱۰۰ هکتار از هفته آینده خبر داد.

رفیعی همچنین به میزان صادارت کالا از این شهرستان اشاره کرد و گفت: در طول ۶ ماهه گذشته سال جاری، ۱۱۵ میلیون دلار کالا از طریق گمرک این شهرستان به خارج از کشور صادر شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به ۲۰۰ میلیون دلار برسد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 18 مهر 1398  توسط   سردبیر پایگاه اطلاع‌رسانی   
PDF چاپ چاپ
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به استانداری آذربایجان شرقی می باشد.
Powered By :ITShams.ir